Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"HeadAdmin który odbiera pocztę z adresu admin@linkme.pl był nieobecny przez ponad tydzień"

I pewnie zawsze idzie na urlop właśnie wtedy, kiedy ja decyduję się napisać w jakiejś sprawie, co miało miejsce kilkakrotnie w ciągu tych 2 lat korzystania z systemu. Myślę, że tłumaczenia są tu zbędne.

Przypominam, że inna strona po odpięciu jeszcze przez ok. pół roku miała linki systemowe, które w chwili sprawdzania przeze mnie wyświetlały się na wielu stronach. To chyba wystarczający powód do tego, aby bardziej pilnować zmian w systemie. Nawet po usunięciu linków z mojej strony (odpięłam linki, ale celowo nie usunęłam strony z systemu), system nie zorientował się o tym przez kilka miesięcy, a to jest przecież niekorzystne nawet dla Was.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zauważyłem masakrycznie małą liczbę przydzielanych nowych linków do moich stron linkowanych. Mam mnóstwo punktów leżących odłogiem, a chciałbym doczekać się ich zagospodarowania.

u mnie nie ma takich sytuacji ..

Może linki osiągnęły maksymalną zdeklarowaną ilość i już po prostu nie powinny być przydzielane ?

Zauważyłem masakrycznie małą liczbę przydzielanych nowych linków do moich stron linkowanych. Mam mnóstwo punktów leżących odłogiem, a chciałbym doczekać się ich zagospodarowania.

Ja tam nic nie chce mówić - ale coś takiego działo się w pinkujpro - a wiadomo czemu, kto tak wypełniał te linkowe miejsca, że dla użytkowników nie było :chatownik:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja tam nic nie chce mówić - ale coś takiego działo się w pinkujpro - a wiadomo czemu, kto tak wypełniał te linkowe miejsca, że dla użytkowników nie było :)

Coś sugerujesz ?

W ostatnim czasie usunęliśmy ogromne ilości lokalizacji (zbanowane domeny), wielu użytkowników ma ujemny stan punktowy. Cały czas dolosowujemy lokalizacje na nowe linki, jednak musicie pamiętać o tym, że nie przeliczamy userów będących na minusie w ciągu jednego dnia. Tak więc zanim sytuacja się unormuje może minąć kilka dni.

Dodatkowo, na drugi raz proszę podawać jakieś ID/login, będę mógł dokładniej powiedzieć dlaczego dany link nie jest losowany. W tej chwili odnoszę się hipotetycznie do ogółu, co równoznaczne jest z wróżeniem z fusów.

Powodów może być również kilka. Ustawiony został priorytet na 0, dzienny przydział = 0, zmiejszona maksymalna liczba lokalizacji, Zwiększenie maksymalnej liczby lokalizacji po osiągnięciu maxa... itd...

W ostatniej możliwości po osiągnięciu maxa link zostaje deaktywowany. Dlaczego? Po to by odciążyć system. W tym momencie możecie sobie zwiększać-zmiejszać ilości, ale i tak nic nie wylosujemy. Oczywiście co kilka dni sprawdzamy czy w jakiś linkach nie trzeba dolosować lokalizacji, jeżeli tak... wtedy owy przydział lokalizacji zostaje znów aktywowany.

Tak czy inaczej o tym wszystkim pisaliśmy setki razy tutaj, jak i na naszym forum.

Wiadomo jak traktowane są dodatkowe BL w punktacji w linkme elite ?

Zastanawia mnie również jak często strony są ponownie sprawdzane - miałem stronę z większą ilością BL, teraz nie ich prawie wcale, a punktów nie przybyło..

BL sprawdzamy podczas aktualizacji PR. Tak jak napisaliśmy w manualu BL mają wpływ na punktację.

Pozdrawiam

Witam,

mam pytanko odnośnie manuala, gdyż nie do końca zrozumiałem następujący fragment:

"Do ELITE nie przyjmiemy wielu SUBDOMEN w jednej DOMENIE i na jednym adresie IP. Maksymalna ilość subdomen ogranicza się do 5 subdomen tematycznych w jednej domenie."

Tzn., że na jednym IP mogę mieć tylko 1 domenę i 5 subdomen, tak? Nie może być kilka domen z subdomenami pod jednym IP?

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności