Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przewertowałem większość tematu, ale nie znalazłem odpowiedzi na 2 kwestie, odnośnie których chciałbym się upewnić. A mianowicie, czy n/a i PR=0 to dla systemu to samo? Czy jeśli mam obecnie na domenie n/a i pewną liczbę punktów, a następnie wskoczy PR=0, to dostanę te 350pkt ?

A drugie pytanie o lokalizację linków. Jeśli mam 5 linków na stronie, to czy konieczne jest ich rozbicie?

a ja mam takie pytanka ;)

1. Jak często aktualizowane są w systemie dane strony takie jak PR, BL, ilość linków wychodzących ?

2. Jak linki wychodzące wpływają na punktację ?

Czy jest to podane tak jak ma to miejsce w innych systemach ile linków jak procentowo wpływa na ilość punktów ?

Czy może jest jakaś tolerancja ilości linków wychodzących, której jeśli nie przkroczymy punkty będą w 100% ?

Pytam, bo nie wiem czy jest sens w ogóle się rejestrować i dodawać.

Czy zadbane katalogi i precelki (tzn lekko zmodyfikowany skrypt, autorska skórka, solidnie moderowany) ma szansę dostać się do Elite? Czy katalogi z góry lądują w Slim?

Lądują w slim.

Pocieszę Cię, teraz takie czasy, że łatwiej nabić elite zapleczówkami - 15 podstron unikalnego bełkotu na dowolny temat - niż robić jakikolwiek ponadprzeciętny katalog który i tak się nie dostanie :D

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Od pewnego czasu LINKME nie przydziela punktów tyle ile trzeba. Mam powiedzmy ustawione 4 dziennie i limit oczywiscie jakis tam większy, jednak ilosc linków nie rosnie tak jak powinna. Dotyczy zarowno ELITE jak i SLIM.

Nie wiem czy u mnie tylko tak jest ?

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

witam, mam takie pytanie (przepraszam jeśli było poruszane, ale przebijanie się przez 60stronicowy wątek to pół dnia roboty...)

w jaki sposób można pozycjonować długie frazy - takie w których fraza składająca się z 2-3 słów nie mieści się w polu anchor'a?

nie da sie? pewnych ograniczen stworzonych podczas tworzenia systemu nie przeskoczysz chyba, ze dla Ciebie wlasciciele systemu zaryzykuja jego stabilnosc

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Jeżeli do elite dostają się strony z generatorów to powodzenia - bo właśnie mój link wylądował na takich gównianych za przeproszeniem stronach.

No patrz... A mojej w pełni unikalnej (treści pisane z głowy) przyjąć do elite nie chcieli...

Spółki | Prawo | Sąd

Jeżeli do elite dostają się strony z generatorów to powodzenia - bo właśnie mój link wylądował na takich gównianych za przeproszeniem stronach.

No patrz... A mojej w pełni unikalnej (treści pisane z głowy) przyjąć do elite nie chcieli...

Może strona nie została zaakceptowana z innych względów? Sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności