Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Powinieneś pozycjonować stronę na zdecydowanie więcej fraz. Pozycjonowanie na jedną frazę wygląda nienaturalnie i grozi filtrem ze strony google. Pamiętaj też, żeby pozycjonować wiele podstron a nie tylko stronę główną i 2 z oferty.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• 2 tygodnie później...

Witam

Jestem nowym użytkownikiem systemu i mam pytanie. Czy to normalne ze nie które strony nie działając w systemie? Po 3 dniach od dodania linku sprawdzam stronki na których niby są moje linki a tu strona nie działa/nie mam jej? Czemu tak jest jak system pobrał pkt za to? Az boje sie sprawdzać wszystkich stron bo sie zalamie pewnie.

norma, ale nie jest tak zle. srednio moze 10% albo strona zniknela albo brak linku

duzo wiekszym problemem w linkme jest niezaindeksowana strona na ktorej jest link

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

hehe są mega śmietniki jak widzę.. stronki gdzie jest jest 35 linków i zero treści.

Albo nie ma linku albo link na farmie. Nie tak sobie to Linkme wyobrażałem. Czy norma jest to ze na jednej stronce są dwa linki do jednej mojej domeny?

Ja z 50 linków 25 wyrzuciłem bo:

-nie było linku.

-strona miała 45 linków wychodzących.

-nie było strony.

-nie było treści na stronie oprócz linków.

W sumie nie dziwie sie czemu SWl mają taką sławę, lecz z drugiej strony w szoku jestem czemu ludzie takie śmietniki podstępnie wrzucają do systemu.

P.S

Na koniec dostałem informacje:

"Twoja czarna lista jest już pełna nie możesz dodać kolejnych stron."

Chyba admin nie lubi jak ktoś wyrzuca stronki ze śmietników.

Hm, dlatego właśnie seomatik.pl częściej używam, bo mam nieograniczone możliwości co do odnośnika.

nie rozumiem jak w elite mogą znajdować się typowo spamowe strony.

Przykład: kupuję domenę, robię ładną stronkę z 20 artykułami, podpinam linkme elite, a za dwa dni kopiuję artykuły na kolejną domenę, a na starej postawię presellka niemoderowanego. Niektórzy tak zapewne robią ale niestety co zrobić?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Oto zagadka w linkme.pl

1) Serwis z filmikami online w którym jest praktycznie zero treści oprócz tytułu filmiku - jest w elite

2) czytnik rss - jest w elite

3) fora internetowe mojeforum.net i inne, gdzie trzeba być zalogowanym aby wejść na stronę - jest w elite

4) wordpress z unikalnym contentem, wstawione tagi - trafia do slim

Jak sobie przeglądam gdzie trafiają moje linki, czasem sobie myślę, że administratorzy przymykają oczy na niektórych użytkowników/kumpli i zatwierdzają co w lezie od nich. Tak na moje oko to około 10% stron to lewizna, gdzie strach dodać link lub link ma wartość równą 0.

Linkme ma jeszcze swoją moc, ale strach się bać co przyniesie przyszłość :/ Zapewne admini linkme napiszą:

Wszystko jest w porządku, wystarczy zgłosić a my usuniemy taką stronę

To czemu przy zatwierdzaniu strony nie można było od razu wrzucić do slim takich lewych stron :(

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Hm, dlatego właśnie seomatik.pl częściej używam, bo mam nieograniczone możliwości co do odnośnika.

No tak bo w SM musisz wrzucić 99% stron, dlatego nie dano tam ograniczeń :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności