Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sprawdziłem inne projekty i jak się okazuje wszędzie jest taki WAŁEK na linkach.

Czy to uczciwe ze system pobiera pkt za linki a nie wyświetla ich?

Chyba Admin może uczciwie odpisać co i jak? A nie robić w Wała ludzi?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

djurek to może być też tak, że właściciel strony zamiast linków Linkme emituje własne linki i oszukuje system. Zgłoś taką stronę albo wejdź na forum linkme.pl, podaj ID linku i poproś adminów o wyjaśnienie. W tak oczywisty sposób na pewno administracja by nie oszukiwała.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Czy administrator może mi powiedzieć czemu pobierane sa pkt ode mnie z konto jak nie ma na stornach moich linków?

Mam 300 linków w systemie nadanych:

-200 jest na "normalnych stronach"

-50 na jakiś śmietnikach gdzie nie ma tekstu albo gdzie jest 45 linków wychodzących?

-50 adresów nie zawiera mojego linku

Co teraz ? Czarna lista ma maks 10 adresów a co z resztą? Czemu mam "placić" za strony na których nie ma moich linków?

Co w takim przypadku trzeba robić? Mam pisać na ślepo do admina ze system nakazuje mi płacić za cos czego nie ma?

Wynoszę się z tego systemu. Miałem nadzieję, że w elite natknę się na wartościowe strony, a moje linki trafiały na - w mojej ocenie - niczego nie warte witryny robione tylko i wyłącznie pod system. Wiem, że istnieje coś takiego jak czarna lista, ale jest ona zdecydowanie za mała.

Wiesz stary , jak za 8-10zł/1k pkt z wynajem oczekujesz pięknych mini portali z dedykowanym designem i domeną PL z PR3 to chyba sobie robisz jaja :)

Każdy system wspomaga bardzo pozycjonowanie strony tylko trzeba wiedzieć kiedy go użyć.

To tak jakbyś obwiniał eweblinka linkując świeżą domene ilością kilkadziesiąt K .

Nie przeczę że LinkMe czas świetności ma za sobą jednak nadal jest w czolówce systemów linków stałych i co najlepsze widzę że za miesiąc, dwa czy nawet pół roku będą istnieć.

A do wszystkich którzy mają konta, wynajmują punkty i dopiero zaczynają przygodę z systemem polecam dbać o to gdzie lądują wasze linki

-200 jest na "normalnych stronach"

-50 na jakiś śmietnikach gdzie nie ma tekstu albo gdzie jest 45 linków wychodzących?

-50 adresów nie zawiera mojego linku

Przykład dbania o własne interesy :)

Co w takim przypadku trzeba robić? Mam pisać na ślepo do admina ze system nakazuje mi płacić za cos czego nie ma?

Czemu na ślepo? Kontakt z administratorem jest świetny zarówno gdy miałem problem z linkowaniem stron ale również jak miałem problem z dodawaniem zaplecza (tak zaplecza! nie wiem czego oczekujecie po SWL-u, strony w Statlink mają te Pageranki ,dobre designy ,fajne arty ale to też zaplecze robione pod system!! Oczywiście nie mówię tu o wszystkich stronach.).

Krótko mówiąc , widzę że wiele osób zapomniało już jak kiedyś się zdobywało link po linku.

Teraz ludzie chcą wrzucić i zapomnieć, przecież admin siedzi 25 (tak 25 :P godzin na dobę i przegląda strony czy nie są spamami albo mają >50linków wychodzących.

Dopiero zaczynam z SWL i miałem nadzieję, że rzekomo jeden z najlepszych stałych systemów pozwoli zdobyć mi linki na wartościowych stronach, które przynajmniej stwarzają pozory, że są zrobione pod użytkownika. Sam taką dodałem - domena główna, unikalna treść(elite). Najwidoczniej się przeliczyłem, ale będę próbował dalej w innym systemie.

Nie można zadbać o własne interesy przy tak skromnej czarnej liście.

To pisz do Administracji, oni tam po to są żeby pomagać i zmieniać. Powiedziałem ci zresztą już co znaczy "Wartościowość"

PS Włóż swoją stronę do statlinka . W Linkme dostaniesz za strone 70-100 linków gorszej jakości PR0-2 w statlink dostaneisz pare linków dobrej jakości na paru domenach. I pamiętaj że pozycjonowanie nie opiera się tylko na tym co wartościowe.

Jak będziesz pozycjonował samymi linkami na mocnych domenach (link na index a nie podstronie) to szybko zakończysz swoję przygode z seo :). Pozycjonowanie opiera się na naturalnym przyroście oraz różnicowaniu jakości linków (A także róznicowaniu domen na jakich sa one umieszczone). Jak bedzie codziennie dawal pare linkow na strony glowne wartosciowych stron to szybciej w dół polecisz niż wskoczysz w góre.

• 3 tygodnie później...
Czyli jak nie chce być wałowany muszę mieć konto premium... żałosne.

Dodając stronę do czarnej listy blokujesz również pozostałe strony danego użytkownika.

Dlatego właśnie w najbliższym czasie nie jest planowane zwiększenie czarnej listy dla użytkowników normalnych kont.

Dodatkowo by nie być "wałowany" możesz zgłosić daną lokalizację. Bądź pewien, że zostanie ona sprawdzona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności