Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hehee nie żartuj wiesz przecież ze jest ograniczona.

A mógłbym prosić o pisanie pełnym zdaniem tak bym nie musiał domyślać się o co Tobie chodzi?

Czarna lista a zgłoszenie lokalizacji to dwa różne moduły.

Pierwszy z nich powoduje zablokowanie lokalizacji danego użytkownika podczas przydzielania linków dla Twojego konta, bez zgłaszania takiego faktu administracji.

Zgłoszenia służą jak już pewnie zdążyłeś zauważyć do zgłaszania danej lokalizacji moderatorom. Ta może zostać usunięta (zwrot punktów) lub pozostawiona jeżeli link wyświetla się prawidłowo, a strona nie łamie zasad.

Pozdrawiam.

Ja tylko wymagam aby moje linki za które zapłaciłem pkt się pojawiły tam gdzie system wskazuje, a nie ich połowa.

Nie interesuje mnie żadna czarna lista i moderacja, chodzi mi tylko o uczciwość systemu.

Mam dwa linki:

1. Przydzielone 13 linków, przyrost 0, priorytet 0

2. Przydzielone 46 linków, przyrost 1, priorytet 10

Oba w slim, wolnych punktów 49. Mam w tym drugim zwiększyć na większą liczbę?

Napisałem pewien problem na forum Linkme. Jak na razie nikt nie odpowiada, ale dodałem go dopiero niedawno, więc powiedzmy, że są usprawiedliwieni.

Może tu na forum ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

A jest on taki:

Czy ktoś mógłby napisać w jaki sposób należy zainstalować Linkme na PikoCMS Mendaxa?

Oczywiście dodałem formułę w .htaccess dla plików .html/.htm:

AddType application/x-httpd-php .htm .html

Jak również zmieniłem:

$phpintpl z false na true.

Nie działa zarówno jak wklejam odpowiednią formułę w template.tpl, a jak również przez panel.

Mam pytanie do administracji LinkMe.

1- Ile trzeba czekać na otrzymanie pełnej liczby punktów za strony?

Mam strony zaindeksowane w googlu i dodane w linkme od ponad miesiąca a za strony wciąż bardzo mało punktów.

Co zrobić żeby to przyspieszyć?

2- Czy linkme ma robota do zliczania podstron czy jest to automatyczne na podstawie googla?

3- Do czego jest opcja "odśwież"?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

to jezeli beda jakis zmiany to przydalby sie export urli z linkami - np do pingniecia bo teraz to jedynie trzeba sobie ze zrodal strony wyciagac aby bylo najszybciej...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności