Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

BZDURA

oczywiscie ze ma sens ! ciezko kogos przekonac, zdania na temat katalogow sa podzielone..

sam jestem przeciwniekiem katalogow.. dlatego elite i slim.. wiec prosze nie pisz ze to bez sensu

bo jesli masz katalg to mozesz tam dodac, nie masz ? to nie masz problemu

powedruje tam wiele innych serwisow ktorych nie przyjmiemy do elite, nie tylko katalogi

w kolejce czeka ponad pol tysiaca zaindeksowanych domen.. tylko mi nie mow ze pozycjonowanie = 0....

i nie pisz ze linki na katalogach czy opisy gg, albo piosenki nie dzialaja , BO DZIALAJA i dobrze o tym wiesz.. i tak dlugo jak beda dzialaly (choc toche) tak dlugo bedzie sie oplacalo linkowac na nich :)

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zrobimy tak że, za strony slim do PP slim , za strony Elite do PP elite..

https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=714 - jesli jestes ciekaw to tutaj masz odpowiedzi na czesc pytan ktore mogą się nasunąć..

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

jak dla mnie podział jest ciekawy, po co rzucać wszystko do jednego worka. Tylko ja mam pytanie:

Jakie warunki należy spełnić aby być w elite ?

z tego co przeczytałem to wystarczy mieć dobrą zawartość merytoryczną na stronie i tylko tyle? ja uważam że liczyć powinny się też inne rzeczy jak BL, IP itp. aby w elite były naprawdę dobre strony. Wtedy może i ja dodam kilka moich stron

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

na stałych linkach to ma jakiś sens, choć już były stronki spamowe z wysokim PR, nie tylko takie cuda net widział.

A co robicie ze stronami zaindeksowanymi ale których bot często nie odwiedza, link tam wstawiony może pojawić sie po długim dopiero czasie

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Co by nie mówić Panowie ale LinkMe.pl jest aktualnie drugim największym systemem wymiany linków w Polsce (o ile można wierzyc w te 37 mln podstron Linkora :blum: )

Podstron w systemie: 23 963 881

Domen w systemie: 4364

Nic tylko pogratulować !!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

podzial na elite i slim ma wg mnie sens poniewaz czesc osob nie chce linkow na malowartosciowych stronach, a jesli komus nie zalezy to moze wykorzystac punkty z wobrej strony tu i tu..

Do tej pory nie bylo czystego systemu, systemu gdzie beda "wartosciowe" strony.. no i pewnie nigdy nie powstanie idealny system ale podział na Elite i Slim zbliża nas do celu.. Wazne jest teżsam fakt ze uzytkownik ma wybór.. (oczywiscie sprawdzamy czy strona faktycznie jest elite )

Pytasz o stronach rzadziej odwiedzanych - tak bylo i tak bedzie, nie da sie uniknac niektorych sytuacji.. np ze dana strona dostanie filtr i boty nie beda jej odwiedzac tak jak inne strony..

Cache'ujemy fragmenty danej strony co pewien czas, mozna tez sie wzorowac na datach indeksacji googla.. wiec w przyszlosci mozna tez to wykorzystac. Oczywiscie jest cała masa innnych rzeczy, które mozna brac pod uwagę..

ale wtedy moze sie okazac ze system robiony jest dla idei, on ma działać i ma zachęcać użytkowników a nie odstraszać.. coz z tego ze bedzie wszystko uwzglednial jesli kogos faktycznie podliczy tak dokladnie ze za swoja strone dostanie zamiast 200 linkow np 30 ? dlatego tez nie chcemy przekombinowac.. wiecie o czym mowie..

jak dostać się do elite ?

Trzeba poprostu przekonac nas , że Wasza strona zasluguje na Elite..

KAZDA STRONA JEST PRZEGLĄDANA RĘCZNIE.. i to nie jeden raz, nie przez jedną osobę.. Jesli widzimy ze strona jest prowadzona a nie zaimportowana to ma szanse na Elite.. ale jak widzimy kolejny raz teksty piosenek w wystrzałowej grafice to oczywiscie leci z automatu do slim.. no chyba ze faktycznie jakaś wybitna..

Pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

hmm liczysz z tymi ktore sprzedales czy bez nich ? ;>

ponadto nie liczba punktow lecz sposob dzialania sprawia ze system jest skuteczny..

podam przyklad.. wybierajac gratisy placisz np 2pkt a mozesz dostac 500 linkow.. ktos inny daje cos takiego ?

zresztą nie chce ujawniac wszystkich sekretów ;p

dzieki za slowa uznania, jak widzicie staramy się zaspokajać Wasze oczekiwania (przynajmniej wiekszosci z Was)

Wysokich pozycji !

pozdrawiam

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

ponadto nie liczba punktow lecz sposob dzialania sprawia ze system jest skuteczny..

podam przyklad.. wybierajac gratisy placisz np 2pkt a mozesz dostac 500 linkow.. ktos inny daje cos takiego ?

powinno być małe dodanie lub wyjasnienie: tych 500 linków może być ale w tej samej domenie, a jak dowodzą niektórzy googiel liczy nasze linki w maksymalnej ilości 30sztuk dla danej domeny (linkowanej) czyli juz max 30 linków gratisowych wypełnia całą lukę i reszta linków jest zapalnieniem pustych miejsc lub rzeczą zupełnie wirtualną (są albo ich nie ma - poprostu ich nie widać)

skuteczność linkme to ilość domen w systemie, ale fakt jest iż aby w nim zaistniec trzeba mieć stronę z duzą iloscią site choć z uwagi na zmiany trzeba bedzie poczekac kilka tygodni na opnie odnosnie podzialu na lepsze i gorsze strony (nowy system dla słabszych stron - nie wiadomo jak on się sprawdzi - mam nadzieje ze mniej linków bede teraz miał w katalogach, gdyz one trafią do tego słabszego systemu, a za strony tematyczne bedzie sie płaciło nawet wiecej), wiadomo nic nie ma za darmo wiec nikt nam nie da za darmo punktów i trzeba je jakoś zdobyć czyli trzeba miec sporo stron aby być skutecznym i to rzecz całkowicie naturalna. Szkoda ze nie mozna sprzedawac punktów lub ich przekazywać był by jeszcze bardziej przyjazny choć ostatni pomysl sprzedazy punktów przez allegro mi sie podobał (jakbysmy my mogli robic to samo -- :P ).

każdy system jest skuteczny - trzeba tylko mądrze z niego korzystać i umiejetnie i osiągnie się zamierzony efekt, jeśli tylko osoba z niego korzystająca wie jak to robić i zakłada sobie pewne cele i nie chce ich zbyt duzych - czyli chce wszystko nie dam nic - tak sie nie da zrobic.. daje tyle i otrzymuje tyle samo po odjęciu prowizji systemu i jest OK :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności