Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam Was serdecznie.

Niedawno dołączyłem do serwisu linkme.

Moje ustawienia:

Priorytet: 10

Ile linków dziennie: 1

Maksymalna ilość linków: 3

Generowanie linków: tylko gwarantowane

Czy moje ustawienia są odpowiednie? Jeżeli nie to prosiłbym o podanie właściwych. Chciałbym odpowiednio wszystko ustawić.

Pozdrawiam.

3 linki to praktycznie NIC. Jak już coś dodaję to minimum 200 linków, ale Ty możesz sobie bardziej różnicować robiąc mniej linków na frazę (każda fraza po 20 linków). :D

nie oplaca sie dawac tylko gwarantowanych

strony w linkme sa tak tragicznie poindeksowane, sporo nabita pewnie tyko pingiem i potem powypadaly

dokladajac do tego ze wiekszosc zapleczowek ma po 14 podstron wiec jest 0 miejsca na bonusowe linki

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Jak to jest, dwie subdomeny dodane do Linkme

sub1 - PR1, ilość podstron 4, ilość wyświetlanych linków 10 - punktów 121

sub2 - PR0, ilość podstron 1, ilość wyświetlanych linków 10 - punktów 123

i jeszcze jeden przykład:

sub3 - PR0, ilość podstron 5, ilość wyświetlanych linków 5 - punktów 107

Gdzie tu logika?

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Jestem nowy w Linkme.

O tym "Dla serwisow posiadających do 6 podstron włącznie dostaniecie 30% punktów tego co aktualnie" słyszałem i rozumiem.

Tylko dziwi mnie praktycznie brak wpływu PR i ilości wyświetlanych linków na ilość uzyskanych punktów.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

20k site w google.com, które wystarcza zaledwie na 20 linków to paranoja [180 punktów slim]. Jak tego nie naprawią, to poważnie zastanowię się nad rezygnacją z tego systemu, bo szkoda strony zaśmiecać czymś, czego efektów nie będzie widać.

Może Kuba zabiera na jakieś fajne autko i postanowił, że sprzeda nasze punkty? :zeby:

A tak na marginesie: za stronę mam 4k punktów - 7k podstron policzyło więc tutaj jest spoko. Ale tych punktów nie doliczyło mi do punktów które miałem. Więc je mam ale ich nie mam. Mam je tylko w menu: zarządzenie stronami. Ale nie mogę ich wykorzystać. Zobaczymy co będzie dalej. Być może w ciągu kilku najbliższych dni sytuacja się poprawi.

I jeszcze jedna sprawa: wyskakuje mi taki komunikat: "Co najmniej jedna z Twoich stron ma nieaktualną wersję plików instalacyjnych. Prosimy o aktualizację jedynie pliku php do wersji 1.6 (* dane są aktualizowane raz na 24 godz.)Serwisy ze starymi plikami instalacyjnymi zostały oznaczone ikonką". No i została oznacza strona, na której są najnowsze pliki instalacyjne. Co mam z tym zrobić? I co to jest za plik w wersji 1.6? Jak sprawdzić wersje pliku i którego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności