Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zasady przyjmowania serwisów zapleczowych

Z uwagi na niską wartość pozycjonerską oraz merytoryczną zaplecz dodawanych przez część użytkowników postanawiamy doprecyzować reguły przyjmowania nowych zaplecz do grupy Elite oraz Slim.

Wkrótce zostanie opublikowana lista najpopularniejszych słów kluczowych dla jakich będzie należało pisać zaplecza. (Przykłady akceptowanych tematyk: nieruchomości, praca, projektowanie stron, domeny, hosting, bielizna, opony, hotele... Cała lista zostanie opublikowana.)

Serwisy traktujące o 'maśle maślanym' czy o 'ciekawych sposobach na nudzenie się' będą przyjmowane do grupy SLIM.

Jednocześnie zapowiadamy uruchomienie narzędzi wspomagających właściwe dobieranie kategorii oraz zintensyfikowanie losowania tematycznego w ciągu najbliższych dni.

Wprowadzenie zmian ma na celu znacznego zwiększenia mocy systemu oraz eliminacji serwisów o wątpliwej jakości pozycjonerskiej.

Więcej informacji na forum LM https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?pid=31010#p31010

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przydaloby sie jeszcze poprawic indeksacje/podlinkowanie stron w systemie

bo niezaindeksowana strona nawet jak jest tematyczna z linkiem niewiele da

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 1 miesiąc temu...

w stosunku do tematów innych SWL ten jest jakis cichy :) czemu ?:):D:D

a zmierzajac do mojego pytania - wczoraj tak sie zastanawialem czy lepsza dla linkme jest strona składajaca sie z 30 podstron czy 2 z 15 podstron ? Po prostu siedzac nad jedna stronka okazało sie, ze materiału mam własnie na 30 podstron i wiecej, ale nadwyzka moze stanowic zupelnie osobna strone przykladowo na subdomenie?

wczoraj tak sie zastanawialem czy lepsza dla linkme jest strona składajaca sie z 30 podstron czy 2 z 15 podstron ?

Dla systemów linków stałych lepiej będzie 2x15 ale różnica będzie niewielka.

Jakby sprawa dotyczyła - 1x200 czy też 4x50 - tutaj różnica będzie znaczna na korzyść 4 różnych domenek (jeśli wszystkie będą odpowiednio zaindeksowane).

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

mkane a dodawales moze wieksze stronki? Orientujesz sie ile za site powiedzmy te 30 czy 50?

Ja mam w tym systemie tylko kilka serwisów i każdy z nich ma więcej podstron niż 5k, nie wiem więc ile pkt będzie za takie serwisy, o których piszesz.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

@Kukis nie panikuj może ktoś przez przypadek dodał do Biznes i Ekonomia a admin prostu nie przyuważył ?

PS Czytaj forum i miej odniesienie do tematycznych linków. Jeśli ta zapleczówka z witaminami była ok w miarę to ja bym sie nie martwił.

Plagą systemu są raczej nieaktywne strony... tego bardzo trzeba pilnować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności