Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Mam problem z LinkMe Elite, a mianowicie chodzi o punktacje.

Strony stoją na Omnihoście (jak wiecie "czasem" są problemy z dostępem do stron) i stąd moje pytanie - czy brak punktacji stron może być tym spowodowany ?

Dodam, że strony wiszą już prawie miesiąc, mają po ~100 pkt, *-subpages.txt, są wypełnione (wcześniej miałem błąd podczas includowania i były one puste). Na kilkadziesiąt stron, weszły może ze cztery.

Przyznam, że już mnie troszkę to irytuje.

Dawid.

• 2 miesiące temu...

"Co do punktacji - wstępnie można powiedzieć, że w zależności od innych czynników czyli np PR oraz ilości linków wychodzących możesz dostać za 1 link w artykule ok 50 punktów, czyli w 1 podstronie np 5*50 a jeśli podstron zrobisz 30 to możesz otrzymać ok 30*5*50 = 7500 punktów."

za: https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=5301

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

to ten system jeszcze żyje ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności