Skocz do zawartości

LinkMe.pl

LinkMe.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kukis ze stałych to tylko Statlink i Seomatik

Szczerze nie rozumie polityki LinkMe, głównie tego, czemu uparcie nie chcą włączyć możliwości przelewania innym użytkownikom punktów. Wiadomo, że ludzie to obchodzą przez wynajmowanie kont, ale taki handel punktami jest irracjonalnie niewygodny.

Moim zdaniem na rynku jest miejsce na jeszcze jeden porządny swl stały, coś jak seomatik.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Wyobraźcie sobie taką rozmowę w salonie telefonii komórkowej lub w banku komercyjnym...

Chodzi mi o to, że przedstawiciele LinkMe powinni nabrać trochę pokory do użytkowników, bo pamiętajcie że zawsze zyskacie więcej tłumacząc coś (nawet śmiesznie prostego), niż obrażając użytkowników i udowadniając im jak bardzo są ciemni i jak bardzo nie umieją korzystać z Waszego doskonałego systemy.

Wykrzykniki i caps lock naprawdę nie świadczą o Was dobrze.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

mam pytanie co się dzieje z tym systemem i z tym drugimm, mam wrażenie że nikt się tym nie zajmuje w ogóle, akcpetacja trwa długo pkt się przeliczają w tygodnie, normalnie albo coś działa albo się zawiesza działalność, jest jakaś głowa tutaj która może mi wyjaśnić czemu wszystko stoi w miejscu z tym linkme/...... ??

A w panelu widzę takie info:

07.12.2012 - Nowość - LinkMe GOLD.

Mamy przyjemność zaprezentować nowość w naszym systemie - LinkMe GOLD. Jako jedyni dajemy możliwość szybkiego i prostego zakładania stron z artykułami. Wystarczy , że dodasz pustą domenę a stworzymy stronę a następnie wyślemy na nią artykuły. Możesz sam przygotować artykuły lub zlecić ich przygotowanie w specjalnie utworzonym do tego dziale.

Dla ułatwienia udostępniliśmy jeden, wspólny skrypt instalacyjny dla wszystkich Twoich domen w LinkMe Gold co usprawni proces instalacji.Jeśli będą jakiekolwiek pytania - pozostajemy do dyspozycji. Prosimy zadawać na naszym forum lub mailowo.

Więc jakby nie umarło wbrew Waszym opiniom ;)

multikonto

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności