Skocz do zawartości

Stowarzyszenie Klub IT Experts

Noite

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Chciałem się przywitać w imieniu mojego stowarzyszenia Klub IT Experts. Jestem nowy na tym forum i chciałbym swoją działalnością dzielić się z wami wiedzą jak i pokazać naszą markę :) 

Jeśli chodzi o stowarzyszenie to oferujemy szkolenia / kursy dotyczące systemu Linux, Cisco, Microsoft, Excel oraz CorelDraw. 

Być może kogoś z Was to zainteresuje :) 

Stronę znajdziecie pod adresem klubitexperts.pl

1 godzinę temu, Nikonem napisał:

A to tylko dział powitań

Tak jak przed wejściem do restauracji ... brakuje tylko cennika usług :

Jeśli chodzi o stowarzyszenie to oferujemy szkolenia / kursy dotyczące systemu Linux, Cisco, Microsoft, Excel oraz CorelDraw. 

radiowa_niedzielne.jpg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

7 godzin temu, Mion napisał:

Tak jak przed wejściem do restauracji (...)

Ten tort Scharzwaldzki mnie zaintrygował. No już mniejsza o to brawurowe spolszczenie, ciekaw jestem smaku. A że coś wódka chodzi za mną ostatnio, przegryzłbym do niej owego torcika :D Oczywiście w ramach przyjęcia na cześć naszego nowego forumowego kolegi :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie żebym się czepiał ale..

tytułujecie się Stowarzyszeniem i Klubem.. więc na stronie powinniście legitymować się numerem KRS nadanym przez właściwy dla pola działania Sąd oraz Statutem, który precyzuje czy jesteście Organizacją PDG czy Organizacją NON PROFIT.. takich wieści tam brak.. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności