Skocz do zawartości

Prośba o podpowiedź: W którym kierunki dalej iść?

EwaCz

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 6.04.2017 o 06:59, EwaCz napisał:

Dziękuję serdecznie za wszelkie odpowiedzi.

+ dla Ciebie za to, że podziękowałaś bo większości nie stać na to.

Jak się zapewne domyślasz (lub może nie) tutaj jest trochę osób, które były w podobnej do Twojej sytuacji. Jeśli się przysiądzie można sobie poradzić z dotarciem do pt. klientów z małym budżetem. Na to jak to zrobić nie wystarczy założenie jednego tematu. Przy odpowiedniej cierpliwości, a przede wszystkim testom (masz już przykład na sobie) można robić swoje praktycznie niezależnie od humorów G. A wypowiedzi @Mion chyba nie zrozumiałaś właściwie, a warto to zrobić, uwieź mi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dnia 7.04.2017 o 21:14, Nikonem napisał:

A wypowiedzi @Mion chyba nie zrozumiałaś właściwie, a warto to zrobić, uwieź mi.

A Twojej wypowiedzi to nie rozumiem. Jeżeli nie zrozumiałam wypowiedzi Mion-a, to jak nagle magicznie mam ją zrozumieć ?

Kilka pytań, które nasunęły się w ciągu ostatnich dni:

1. Adwords: czy to, że jest aktywna kampania (włączona i opłacona) wpływa na wyniki organiczne danej domeny?

2. Wyszukiwarka: Skąd google bierze geolokalizację wyników wyszukiwania, że czasem mam "zachodniopomorskie", czasem moja miejscowość, czasem "55-200" - kod pocztowy z drugiej strony PL, czasem "Warszawa, śródmieście południe" wyniki organiczne wtedy bardzo się zmieniają...

3. Kiedyś widziałam takie narzędzie google gdzie było pokazane na jakie słowo kluczowe moja strona jest na jakiej pozycji w wyszukiwarce, ale teraz nie mogę tego znaleźć, wyłączyli czy po prostu nie umiem odszukać? Wydaje mi się, że było w "narzędziach dla webmasterów".

Dziękuję

Ewka

1. Nie
2. z adresu IP

3. narzędzi jest mnóstwo. masz dział poświęcony tej działce na forum.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności