Skocz do zawartości

Ile w końcu to ma PR ?

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

windoza też mi pokazuje 8

A czemu nie chcę ci się wierzyć???

pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zym3n, www .onelook.com/?cokolwiek (np. to co podałeś) z tego co widzę ma PR=0. onelook.com faktycznie ma PR=8.

Nigdy nie miałem żadnego toolbara sprawdzającego PR, ale ktoś wcześniej już na forum ostrzegał (przy okazji guestbooków) że toolbary często obcinają parametry po "?" i sprawdzając dla cośtam.com/index.php?a=asd&b=fgh podadzą jak dla cośtam.com/index.php .

Pozdrawiam, J.

• 5 tygodni później...

Gdyby ta strona miała pr=8 można by zrobić prosty knyf:;

dodajesz stronkę do tiny.pl i dodajesz adres z tiny.pl do google..

chyba, nie muszę mówić, że ta strona parsuje ładnie kod html ? :>

Nom... ale widać it doesnt work :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności