Skocz do zawartości

Warszawa - spotkanie forumowiczów PiO

loop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Ok, wstępnie chciałbym poddać pod ocenę pomysł zorganizowania imprezki w Białobrzegach / Rynii pod Warszawą.

Tu jest link do hotelu (spanko),

a tu byśmy się bawili.

Wszystko jest na terenie jednego ośrodka "Promenada" położonego nad malowniczym Zalewem Zegrzyńskim :) (ok. 20 km od Warszawy)

Osoby nie dysponujące samochodami zostałyby dowiezione przez osoby dysponujące :)

Przy rezerwacji dla grupy 20 - 30 osoboewj można liczyć na rabat ok 30%.

Sala baletowa (Country Club) jest czynna do godziny 23.00, a każda następna godzina kosztuje 200 PLN i tu nie bardzo można negocjować (co jest największym minusem).

Wstępnie ustalony bocznymi kanałami termin to 3 - 4 marca

Chciałbym poznać Wasze opinie, jeśli większość wypowie się pozytywnie - rezerwujemy miejsca, jeśli nie - poszukamy czegoś bliżej...

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

a tu byśmy się bawili.

ratunkuu. jak tu wyłączyć muzykę? :)

Sala baletowa (Country Club) jest czynna do godziny 23.00, a każda następna godzina kosztuje 200 PLN i tu nie bardzo można negocjować (co jest największym minusem).

eee to jest chyba nie do przyjęcia zważając na to, że nie ma się gdzie przenieść na takiej dziczy :)

Wstępnie ustalony bocznymi kanałami termin to 3 - 4 marca

dla mnie to soon ;) nie mogę imprezować co 2 tygodnie bo mi się żona burzy ;)

[...]dla mnie to soon ;) [...]

Termin ogólnie też nie jest sztywno ustalony, ale trzeba podjąć decyzję, bo nigdy nie jest tak, że pasuje każdemu.

eee to jest chyba nie do przyjęcia zważając na to, że nie ma się gdzie przenieść na takiej dziczy ;)

można przenieść się do jednego z pokoi, prawdopodobnie będziemy sami w hotelu, to jeszcze nie sezon. Poza tym, normanos a widziałeś, jakie tam w..ny są? :)

Czekam na kolejne opinie :)

MMP Problem polega na tym, że domek / domki nas wszystkich nie pomieszczą, trzeba byłoby się podzielić.

nie chce marudzić bo nie pomagłem w organizacji ale z ta sala balowa chyba decyduje o tym że propozycja odpadnie w przedbiegach, no bo co zrobimy po 22? Jakby nie było jest troche zimno, można pewnie zwalić się do jakiegos pokoju ale jeśli to w pensjonacie to zapewne takiej trzody nie bedziemy mogli zrobic co w Krakowie :)

powiedzmy że salę wynajmiemy do 2 w nocy. To oznacza koszt 600zł za dodatkowe trzy godziny.

Powiedzmy że będzie nas trzydzieści osób :) wychodzi dodatkowe 20zł na łebka - to nie tak dużo.

Oczywiście jest jeszcze opcja zorganizowania imprezy w centrum i wynajęcia apartamentów (taki wariant krakowski :) )

Ale myślę że propozycja zjazdu na zalewem zegrzyńskim jest co najmniej ciekawa.

Czekamy na dalsze opinie - one zadecydują.

Ale myślę że propozycja zjazdu na zalewem zegrzyńskim jest co najmniej ciekawa.

Wy przyjeżdżacie sobie rynek pozwiedzać, a my co? Mamy wskoczyć w zarośla i oglądać kaczki na stawie?* :)

* :)

Prawdę rzekł.

Proponuję zacząć kompletowanie listy obecności, by było wiadomo o ilu osobach mówimy. Jeśli będzie sporo, zrobimy sciapę i się lokal w centrum wyjamie; mam zaprzyjaźniony hotelik w centrum, ale do tego też trzeba +/- do dwóch osób podać kilka tyg. wcześniej: czyt. już.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Ja aktualnie przebywam na Filipinach ale chętnie dotrę na to spotkanie - dałem xxxx nie przyjeżdżając do Krakowa ale teraz postaram się być bardziej słowny.

Pozdro i do zobaczenia

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Dobrze więc, wszyscy chętni proszeni są o zgłoszenie się w celu utworzenia wstępnej listy obecności. Nad wyborem lokalu zastanowimy się wspólnie w Krakowie, już w tę sobotę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności