Skocz do zawartości

Warszawa - spotkanie forumowiczów PiO

loop

Rekomendowane odpowiedzi

To co Warszawka kiedy planujecie spotkanie, było w Krakowie duże spotkanie to może pora na Warszawe? Tutaj tylko 2 godziny samochodem :]

Najlepiej w lutym informacje dać wcześniej, to może z Kraka przyjda do Was a i my chętnie z Białegostoku dojdziemy.

Byle znaleźć dobry club do rana i spotkanie Warszawskie na kilkanaście osób jak się uzbiera.

Jakieś propozycje?

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Były prowadzone wstępne rozmowy na temat spotkania za 2 tygodnie, o ile wszycy zbiorą siły po ostatnim :) . Lokal na pewno się znajdzie :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Noone, daj spokój, jeszcze pewnie jakbyś dmuchnął w balonik to cośby wykazało a Ty już o następnym spotkaniu :) Te 2 tygodnie to ktoś dla żartu rzucił :) Za 2 miesiące to spoko, daj ludziom dojść do siebie ;)

Ja chyba jestem jeszcze ,,nieteges”, na 9:00 pojechałem na spotkanie do klienta w sweterku na lewą stronę, klient mi zwrócił uwage <Lol>

Noone, daj spokój, jeszcze pewnie jakbyś dmuchnął w balonik to cośby wykazało a Ty już o następnym spotkaniu :) Te 2 tygodnie to ktoś dla żartu rzucił :) Za 2 miesiące to spoko, daj ludziom dojść do siebie :)

Adek, bo trzeba wiedzieć, jak siły rozkładać ;) , bierz przykład z xanna :P

To co Warszawka jaki lokal proponujecie :]

Lokal musi być taki, coby się duuuużo ludzi zmieściło i dało pogadać, a o taki w Warszawie ciężko. W wolnej chwili pospaceruję i popytam, może znajdę jakiś seofriendly ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności