Beerbant Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Niestety muszę zrewidować swoją opinię na temat superhostu, O ile wcześniej można powiedzieć "naganiałem" im klientów to teraz zdecydowanie odradzam. Niestety sprawdza się stara prawda, że małe/średnie firmy po fuzji z wielkimi zdecydowanie obniżają poziom świadczonych usług i idą na łatwiznę. Po raz kolejny wyłączyli mi możliwość kontaktu z klientami przez formularze kontaktowe na moich stronach. Poniżej umieszczam ich głupie tłumaczenie powodu dla którego to zrobili (w sumie tych komentarzy spamowych może było kilkanaście, może więcej ) ale w końcu to tak i tak powiadomienia o nich do mnie Czyli nawet nie miałem informacji aby wejść na stronę i odciąć spamerów Cytuj "blokada funkcji mail była nałożona na konto sh190421 30 marca przez automatyczny system antyspamowy. Powodem blokady był fakt wysyłki maili o zawartości uznanej przez filtry za spam. Wiadomość która spowodowała blokadę zamieszczam w załączniku wiadomosc.txt. Jest ona powiadomieniem systemu Wordpress o nowym komentarzu na stronie, który to komentarz jest spamem. Ponieważ jednak powiadomienie zawiera w sobie treść komentarza, ono również jest widziane przez filtry jako spam." A teraz kilka słów o ich tym "cudownym" systemie antyspamowym i jego "wspaniałej" konfiguracji" : 1. wcześniej uniemożliwiał granie z poziomu www profesjonalnych skórek zakupionych np. z eleganthemes , informując, że są zainfekowane / podejrzane i w trosce o bezpieczeństwo nie można zainstalować ... 2. system działa na zasadzie kompletnej losowości raz przepuszczając a innym razem nie przepuszczając korespondencji biznesowej co utrudniło mi wykonanie paru zleceń foto (nie dotarły do mnie wytyczne na czas)... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że przez te gównianą konfigurację kilku klientów mogło się poczuć "olanymi" bo po prostu nie miałem żadnej informacji o podjętym kontakcie czy zapytaniu i po braku reakcji z mojej strony po prostu mogli sądzić, że ich olałem ... Nosz urwana nać Podnieśli mi ciśnienie maksymalnie Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 39 minut temu, Beerbant napisał: Po raz kolejny wyłączyli mi możliwość kontaktu z klientami przez formularze kontaktowe na moich stronach. A poczta działa normalnie? Masz u nich? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Poczta też działa do doopy, tak jak napisałem, raz przepuszcza raz nie przepuszcza , czasami dostaję też korespondencję oznaczoną jako spam a czasami jest zatrzymywana na serwerze i wtedy muszę sprawdzać z poziomu www. Godzinę temu, AdamBoganD napisał: Na Twoim przykładzie widać Mam tam konta od ładnych paru lat i wcześniej nic takiego się nie zdarzało, cyrk rozpoczął się po tym ich połączeniu .... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 po 1 takiej akcji powinieneś był rozważyć zmianę operatora przede wszystkim poczty. jeżeli chodzi o shared to te z których korzystam przy firmówkach moich klientów: kei.pl / iq.pl - ten drugi wpuszcza trochę więcej spamu. Ale nie gubi maili Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dodam tylko, że zablokowali mi formularze kontaktowe po .... 7 , słownie siedmiu wysłanych komentarzach ... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 @Beer... Zakasaj rękawy i przerzuć ten majdan gdzie indziej Ostatnio wyprowadziłem się z Nazwa.pl to przerzutkę miałem gratis. 50% taniej i 0 problemów ze stronami (przynajmniej na razie). Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Niech mnie ręka boska broni przed nazwą . Ale fakt , bedzie się zbliżał koniec abonamentu to spierd***m z superhostu byle dalej Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Po puszczeniu niezbyt miłego maila, sprawa załatwiona i to działa na plus w superhoście, szkoda tylko, że musiałem użyć argumentów ostatecznych aby w końcu otrzymać : Cytuj "Dzień dobry, obecnie dokonaliśmy zmian w systemie blokowania funkcji mail, w wyniku których tego typu blokady nie będą występować w przyszłości na Pana koncie. W przypadku pytań, prosimy o kontakt." Plus dla Superhostu Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dnia 8.04.2017 o 13:57, Beerbant napisał: Niech mnie ręka boska broni przed nazwą Jednak poczta i strony działały bez zastrzeżeń Cytuj Plus dla Superhostu Za co? I jeszcze ten dopisek "na Pana koncie". A co z innymi? Plus dla Ciebie, że drążyłeś temat i napisałeś, żeby na nich uważać. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malla761 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Niestety muszę potwierdzić. Od jakiegoś czasu poziom pomocy technicznej, za którą ich kiedyś bardzo ceniłam, drastycznie się obniżył. Poziom już nieakceptowalny. Nikomu już nie polecę Superhost i sama uciekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawzik Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Zéro kontaktu telefonicznego z suportem. Kiedyś od razu gadało się z technikiem. Już nie polecam kiedy zrobili fuzyjkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiciu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Czyli standard w H88 / R22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.