Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Nikonem napisał:

A zastanawiałem się jakiś czas temu co czytasz

Głównie bajki dzieciom, więc pudło ;)

PS. W sumie jak bym im zaczął czytać seo-blogerów to pewnie by się nie zorientowali, że to nie bajki :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

3 minuty temu, blake napisał:

Głównie bajki dzieciom

Pożyteczne zajęcie. Jak mogę też czytam, ale robota w delegacjach nie sprzyja.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

7 minut temu, Nikonem napisał:

Pożyteczne zajęcie. Jak mogę też czytam, ale robota w delegacjach nie sprzyja.

Bardzo pożyteczna :P

Pozdrawiam serdecznie,

Rafał

https://itimedia.eu

1 godzinę temu, blake napisał:

Głównie bajki dzieciom, więc pudło ;)

PS. W sumie jak bym im zaczął czytać seo-blogerów to pewnie by się nie zorientowali, że to nie bajki :)

Też tak mam od dłuższego czasu, tylko oprócz czytania od czasu do czasu zdarza mi się także jakąś napisać. :)

Sełoblogerów? To zależy czy się dzieciom czyta "na dobranoc" czy tylko żeby je uśpić... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

6 godzin temu, Vexatus napisał:

Sełoblogerów? To zależy czy się dzieciom czyta "na dobranoc" czy tylko żeby je uśpić...

można także za karę..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up, wczoraj z wieczora i dziś z samego rana ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności