Skocz do zawartości

Linkujpro.pl

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no w sumie jak patrze na niektore kategorie to wczesniej mialem wiecej linków na róznych domenach

teraz przy tej samej ilości linków powtarza sie on 3 krotnie w domenie a wczesniej bylo to 1,5 linka na domene

ja bym obstawial zbyt wolny napływ nowych stron do systemu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Bo ktoś miły najwyraźniej wykorzystał dziurę w skrypcie forum i zrobił mailing :-)

Zapewne, tym bardzie ze zmienili forum :)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Bo ktoś miły najwyraźniej wykorzystał dziurę w skrypcie forum i zrobił mailing :-)

Zapewne, tym bardzie ze zmienili forum :D

a nie grozi to aby niedługą kwalifikację tych linków generowanych przez ten system jako "złe sąsiedztwo'.

jakoś nie kojarzy mi się dobrze słowo "warez".

pewnie się wygłupiłem tym pytaniem, ale jakoś tak mi się skojarzyło.

pozdrawiam serdecznie

• 4 tygodnie później...

Brak zdalnego pliku php lub niepoprawna odpowiedź pliku zdalnego.

Niepoprawna odpowiedź może być spowodowana tym, że serwer automatycznie "dokleja" np. statystyki (tak jest np. w przypadku serwera home.pl - należy wyłączyć automatyczne "doklejanie" statystyk).

Moj serwer(webd.pl) nic nie dokleja nie moge tego błędu rozwiązać juz tydzien czasu a na forum linkujpro nik nie odpowiada,prosze o jakies wskazówki.

• 2 tygodnie później...

Na Yoyo.pl noie da rady zainstalowc tego systemu.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Chyba na wiekszości darmowych hostingach, ktore serwują reklamy nie ma możliwości zainstalowania jakiegokolwiek systemu wymiany linków.

Taki hosting dokleja swoj kod do każdej strony. I gdy system wymiany linków prubuje otworzyć/uruchomić swoj plik.php to w rezultacie otrzymuje inny zmieniony kod co oczywiście uznaje za błąd.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności