Skocz do zawartości

Linkujpro.pl

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

po 4 miesiącach używania jednocześnie linkora i linkujpro skumali się

Otrzymujesz tego maila, ponieważ wykryliśmy na Twojej stronie obecność systemu Linkor.

Aby zwiększyć skuteczność działania systemów LinkujPRO.pl i Linkuj.pl podjeliśmy decyzję o odrzucaniu stron korzystających z systemu Linkor. Spory wpływ na taką decyzję miało także działanie administratora Linkora, który próbuje poprzez dodawanie nadmiernej ilości linków zabanować naszą domenę LinkujPRO.pl (więcej szczegółów na stronie: https://forum.linkujpro.pl/viewtopic.php?t=1562).

Zapraszamy do korzystania z systemu Linkuj.pl (działającego na tej samej zasadzie co Linkor), którego skuteczność jest cały czas potwierdzana przez jego użytkowników. Systemy LinkujPRO.pl i Linkuj.pl będą mogły działać na jednej stronie bez żadnych przeszkód.

fajnie by było jakby link działał, a poza tym płakać nie będę i tak miałem go wyrzucić

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Mam pytania dotyczące tego systemu wymiany linkow...

1. Da się go zainstalować na scuttle, otwarty mini czy presellu?

Próbowałem ale wyskakiwało coś, że nie dozwolone linki i źle zainstalowane.

2. Wcześniej miałem gry w katalogu na serwerze mojastrona.pl/gry. Teraz zrobiłem subdomene i można wchodzić przez tamten link i przez gry.mojastrona.pl. W katalogu znajdują się tylko pliki *swf i *html. Jak próbowałem zainstalować skrypt to też wyskakiwało coś z niedozwolonymi linkami.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 4 lata później...

Mógłby autor tego SWL wypierniczyć wszystkie linki z stron klientów nie działa już główna ale jest masa linków jeszcze na stronach, mimo usunięcia projektów z systemu.

Od 5 miesięcy zgłaszam stronę do ponownego rozpatrzenia i ciągle pokazują się linki z linkuj pro jako farma z stopki.

Bez obrazy ale musiałem :) :) :)

Nie wiem co roz%%%%%%% mnie bardziej.

To, że odgrzewasz topic martwy tak samo jak system od 3 lat chociaż i tak wiadomo, że nic z tego postu nie wyjdzie bo autor ma Ciebie i system w d%%%%%

czy to, że od 5 miesięcy wysyłasz RR :)

Jeszcze raz przepraszam ale musiałem :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności