Skocz do zawartości

[wykonam] proste teksty, wszystkie tematy, czas realizacji 15 k znaków 24 godziny

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukujesz doświadczonego seo copywritera? Który m.in. wie, czym jest seo copywriting, jak i ma świadomość tego, iż niemal każdy tekst potrzebny jest "na wczoraj"? To właśnie ja.

Nieskomplikowane teksty, dobre dla prostych stron zapleczowych, jak i na nieskoplikowane precle, to moja specjalność. 

Nie przyjmuje zamówień na : blogi, główne strony www, jak i od zleceniodawców o wygórowanych wymaganiach. 

Dlaczego? Po pierwsze - nie jestem ekspertem w żadnej dziedzinie. Po drugie - mam świadomość swoich możliwości. Po trzecie - potrafię wycenić swoje umiejętności, wiem, ile pieniędzy potrzebuje aby spokojnie żyć, nie lubię stresu. 1 tekst o długości 1000 znaków możesz zamówić całkowicie za darmo, następnie podpisujemy umowę o dzieło, cena za 1000 znaków jest stała, nie musisz się ze mną "targować", w zależności od tematu.., i wynosi 2 złote "na rękę". 

Jak wyglądają pisane przeze mnie teksty? W skrócie. Mają 1000 znaków. Nie istnieje możliwość zamówienia tekstów o długości 2, 3, 5 k znaków. Powtarzam. Nie piszę na blogi, poważne zaplecza itp. Posiadają tytuły. Najczęściej są pisane w formie porady. Np. Jak zrzucić 5 kg na wiosnę?  Nie posiadają akapitów, podtytułów, wyróżnień itp. Oferuje wykonanie prostych nie skomplikowanych tekstów.

Kontakt : lumano@o2.pl

Pamiętaj o tym, aby przed przesłaniem wiadomości dokładnie przeczytać treść ogłoszenia. Nie lubię tracić czasu. Ty z pewnością też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności