Skocz do zawartości

Prośba o 1% podatku dla małej Wiktorii

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Mała Wiktoria Jaworska walczy z nowotworem. Szczegóły tutaj: https://www.kawalek-nieba.pl/wiktoria-imie-zobowiazuje

Czas na rozliczenie PITów jest do końca kwietnia i na pewno sporo z Was może jeszcze przekazać 1% na ten cel, do czego wszystkich namawiam.

W formularzu PIT należy podać KRS 0000382243 oraz w rubryce "Informacje uzupełniające – cel szczegółowy 1%" wpisać 749 pomoc dla Wiktorii Jaworskiej.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 3 tygodnie później...

1% dałem na Bori (2 rok z rzędu, bo się rozliczałem jak tylko PITY doszły i nie zmieniłem nr KRS, może i tam niewiele bo ze 200 zł miałem ale zawsze coś ) jest jeszcze Lesiu i Eddy z tego co pamiętam, czasem tam gdzieś końcówki wysłałem, kiedyś nawet prosiłem aby COPY coś tam wrzucali, to chyba ino ja i Sindrus wrzuciliśmy

Chciałbym dać więcej ale nie mogę, ale szczerze wspieram 

Szkoda dzieci oj szkoda 

A najgorsze jest iż wiele osób zapomina o tym 1% 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1 godzinę temu, Herkules napisał:

A najgorsze jest iż wiele osób zapomina o tym 1% 

No i wielka szkoda, bo to nic nie kosztuje (tak czy srak podatek zapłacić trzeba), a może komuś pomóc.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności