Skocz do zawartości

Ocena działań firmy pozycjonującej

kkamilk

Rekomendowane odpowiedzi

Podkreślę jeszcze raz, w tym przypadku linki nie mają znaczenia - żadnego. Firma bierze kasę za pozycje a nie za linkowanie. Linki to sobie autor sam może kupić - po to bierze fachowca, żeby przykładał tyle ile trzeba i tak jak trzeba. Nie ma znaczenia czy firma coś robi, czy nic nie robi. Liczą się efekty. Skoro od lipca efktów nie ma to znaczy, że firma się nie zna na robocie.

Aktualizacja to taka super wymówka...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podkreślę jeszcze raz nie wiemy jaka jest umowa, ca co płaci autor tematu. Jeszcze raz: odniosłem się tą fraza do posta który jest powyżej mojego nie do autora tematu, zobacz sobie. Zgadzam się 100% najlepsza ocena działań to ruch lub pozycję, ale mój post zupełnie nie odnosił się do tego, a do tego stwierdzenia 

Odpal narzędzie to sprawdzania BL i będziesz wiedział co robią i czy robią

19 minut temu, MaxPan napisał:

Podkreślę jeszcze raz nie wiemy jaka jest umowa

No to może autor nas oświeci w tym temacie? Ciekaw jestem jakie są Umowy w 2017?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 hour ago, MaxPan said:

czasami owszem to wymówka ale nikt nie mówi, że te 301ki są "tajemni" .

Wiekszośc linkuje przez 301 bo jak przychodzi kolejny "fachowca" ( z różnych powodów) to w 99% przypadkach dotychczasowe linki daje do DT. I taka 301ka to sposób uchronienia miejscówek, zaplecza. Znam przypadek kiedy kolejna firma która przyjęła klienta nawet usunięte linki z zaplecza prywatnego zgłaszała bo te linki "widnieją" w GWT i trzeba ich w taki sposób "usunąć,  inne sytuacje. Odniosłem się do rady zobacz w jakimś serwisie linki do strony, bardzo często to nic nie da jeśli ta 301 jeszcze przed robotem tego serwisu ukryta.

Jesteś pewien tego co piszesz ?  Robiliśmy testy i search console pokazuje linki z 301 !!

Jesteś pewien, że pisze o SC? Uważasz, że nie można ukryć 301 przed Ahrefsem i MS?

Odpal narzędzie to sprawdzania BL

Dla mnie potocznie narzędzia do sprawdzania BL ( po polarności w wśród średnio-zaawansowanych) to Ahrefs i Majestic.

Nie wiem o jakich testach mówisz, ale ja wiem jak ukryć 301 przed Ahrefsem i Majestic, przed spyglass też. Co więcej jest stosunkowo łatwy sposób aby tylko Google kierować na 301 a reszcie można pokazywać co innego.

21 minut temu, it_management napisał:

Jesteś pewien tego co piszesz ?  Robiliśmy testy i search console pokazuje linki z 301 !!

Zawsze SC pokazuje linki z 301 przecież to logiczne. MaxPan raczej myślał o czymś innym :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Marcin wiesz doskonale jak wygląda "pryzmowanie" klienta , zazwyczaj idzie masowa akcja "wszytko co oni robili to złe, nie znają się, i tak dalej.

Dla tego linki z PBNów, zaplecza zazwyczaj wrzucane przez 301, żeby w razie czego odepnąć, przekierować na inna domenę. O ten aspekt mi chodzi.

Ale jeśli nie ma ruchu, nie ma pozycji to nie ma o czym dyskutować.

2 godziny temu, AdamBoganD napisał:

Może autor wklei umowę bez danych i obejrzymy to cudo.

Może Ty wklei tu swoje umowy bez danych to obejrzymy te cuda.

Umowa może być objęta tajemnica przedsiębiorstwa. Publiczne ujawnianie może byc ryzykowne.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

2 hours ago, MaxPan said:

Jesteś pewien, że pisze o SC? Uważasz, że nie można ukryć 301 przed Ahrefsem i MS?

Odpal narzędzie to sprawdzania BL

Nie wiem o jakich testach mówisz, ale ja wiem jak ukryć 301 przed Ahrefsem i Majestic,

przed spyglass też.

Max cos sie zmienilo ze spyglass potrafi 301 znalezc?

kiedys nawet pisalem do supportu w sprawie 301 i dostalem taka odpowiedz:

> (...)

> SEO SpyGlass tool shows only the direct backlinks to your website. 

> (...)

Możesz potwierdzić ze seospyglass potrafi wyszukac 301?

7 godzin temu, SzlafRock napisał:

Umowa może być objęta tajemnica przedsiębiorstwa

Przecież nie musi jej tu wklejać ;) Konkretnie niech wskaże wg. jakich zasad mają się rozliczać.Jakie firma ma podjąć działania i z jakim efektem. Nie licząc generowania faktur :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności