Skocz do zawartości

Prośba o ocenę portalu zapleczowego

mks22

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym prosić o ocenę pod kątem SEO portalu medical-market-research.pl. Ma on docelowo stanowić dobre zaplecze pozycjonujące dla głównego portalu firmy badawczej specjalizującej się w badaniach rynku medycznego. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i sugestie. 

Nie wiem co chciałbyś wiedzieć, ogólnie to strona wygląda dobrze, nadaje się nawet na główną moim zdaniem.Tylko że zaplecze to nie jedna strona, a 100-1000-10000 itd. w zależności od potrzeb.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Przyjemna w odbiorze strona - nie za bardzo jest się do czego przyczepić. Jeśli już korzystacie z META NAME keywords, to po przecinkach powinny być spacje, żeby oddzielić poszczególne słowa kluczowe.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 2 tygodnie później...
  • grafiki nie mają wersji mobilnej
  • nie każdy meta title odzwierciedla główny temat strony np strona medical-market-research.pl/badania-przekrojowe-i-ich-zastosowanie-w-medycynie, medical-market-research.pl/faq/uwagi-do-raportu
  • kluczowe strony bez treści medical-market-research.pl/oferta i medical-market-research.pl/offer
  • trochę mało grafik i brak alt szczególnie na stronie medical-market-research.pl/nasi-klienci

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 4 tygodnie później...

jeśli chodzi o aspekt wizualny to wg mnie strona przejrzysta, jedyna rzecz która mi osobiście nie pasuje to blog i FAQ (rozwijane MENU) - osobiście zrobiłbym tak, aby przekierowywało na podstronę z artykułami (np: kafelki)

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności