Skocz do zawartości

Podatek VAT ( adsense ) – dla pewności

zibipl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w tym linku co podał BykPL jest ładnie wszystko opisane, ale czy poprawnie?

Nie trzeba jeszcze z końcem roku uwzględnić całorocznych przychodów z adsense? Tam jest opisane tylko na podstawie Pit-53 co miesiąc. Na tym koniec ? :>

Najlepiej jakby napisal ktoś kto się rozlicza z US, czy opróćz składanego co miesiąc pit-53 trzeba wypełniać później jeszcze coś ? Czy pit-53 i tyle?

Oczywistym chyba jest ze uwzgledniasz dochod w calorocznym ;]

Jednak zamiast PIT 37 skladasz PIT 36 z racji comiesiecznych skladek (co moze juz nie byc tak oczywiste).

Gdy dostawalem jeszce czeki rozliczalem sie tj opisane jest pod podanym linkiem (aktualnie z przelewami jest mniej klopotu), mam juz interpretacje z US, zlozylem zeznanie za zeszly rok, tak wiec mozna powiedziec ze wszystko jest z tym sposobem w porzadku.

Ktos by mogl podpiac w koncu temat na forum z opisem placenia podatku bo w kolko to samo...

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

od stycznia do listopada pit53, grudzień uwzgledniam na całorocznym pit37 i sumuję to wszystko? Dobrze rozumiem ?:>

Gdy ssumuję to wszystko muszę jeszcze zapłacić jakiś podatek czy płacę tylko grudniowe 19% ?

czemu pit37, a nie 36 ?

Przydałoby się faq jak krok po kroku uporać się z tym:/ od tych pitów składanych co miesiąc po rozliczenie całoroczne..

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

No i otrzymałem odpowiedź ;)

Standardowa :) VATu nie ma ;) Ja osobiście wpisuje z.w i księgowa nie na zastrzeżeń ;)

dawid006, niestety nie posiadam treści zapytania, ja tylko napisałem o co chodzi, a biuro podatkowe przerobiło to na zapytanie do US. Nawrzucali różnych ustaw itd ;) Ja to tylko podpisałem i oni nawet zaniesli do US ;)

Buncol, w internecie nigdy nie spotkałem się z NIPem Googlowców :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności