Skocz do zawartości

Strona z kawałami

karmelooo

Rekomendowane odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć jak to właściwie jest, że strony z kawałami używające adsensa od wielu lat i mimo, że treść kawałów jest taka sama jak na 100 innych stronach nie dostały jeszcze bana? Czy tutaj zasady są troszkę inne ? Proszę o odpowiedź bo prowadzę stronę z kawałami już kilka lat i nigdy na niej nie testowałem adsensa ze względu na treści, które są takie same jak na innych stronach. No ale w końcu to kawały można je trochę zmodyfikować tak, aby tekst był bardziej unikalny.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Dnia 22.05.2017 o 15:42, unfair napisał:

Takie strony mają podpięte konta adsense pod brata, ciocie, babcie...

Bzdura. Ja jednej z moich stron mam kawały i adsense od 2005 roku. Nic się złego nie dzieje, ale zaznaczam, że te kawały to promil całej zawartości

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• 3 tygodnie później...

Kilka lat temu prowadziłam kilkanaście stron z kawałami. Zablokowali tylko tę, która coś tam zarabiała. Powodem był content - niskiej jakości, powtarzający się. Reszta stron jeszcze długi czas później miała się dobrze. Ostatecznie jednak doszłam do wniosku, że to niezbyt opłacalne i nie mam już żadnej takiej strony :) 

A czy te strony z kawałami które tyle lat macie to dodaliście może do do GSC oraz regularnie w miarę podstrony?

Kiedyś się nad tym zastanawiałem, przez myśl przeszła mi taka kwestia, że może kto pierwszy doda np podstronę do GSC a ona zostanie zaindeksowana to potem kolejne są już duplikaty traktowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności