Promoto Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam, Po pewnym czasie czytania forum postanowiłem się zarejestrować. Witam zatem wszystkich serdecznie! Do administratora, przy rejestracji jest taki mały problem: Jak Nick jest zajęty, i nie wpisze się tego "humanizera" z datą bitwy lub składem zacieru za pierwszym razem, to po wyświetleniu błędu już nie da się założyć konta, bo nie wyświetla się ten duży kapeć. Trzeba wsypywać wszystko od początku, to tak dla informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEMarcin Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam! Dodaj firmę do BEZPŁATNEGO katalogu FIRM - tylkoFirmy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekścik Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witaj Kolego Ja od siebie zauważę tylko, że błąd ten dotyczy nie tylko zajętego nicku ale również chociażby maila. Prawdopodobnie niezależnie od tego jakie pole zawiodło i tak trzeba zaczynać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 nie wiem czy nie będziesz tego żałować żart.. Cześć english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.