Skocz do zawartości

Daj sie podsłuchiwać.

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Szybciej jaką gazetę po szeleście papieru (jakość, przewijanie etc.)...

Artykuł dopiero po analizie czasu spędzonego na jednej stronie, odgłosów dot. zmiany położeni itd.

Teraz przy kompie ludzie będą się zachowywali jak przed kamerą :P

Czy mogę już mówić? Ah... jestem podekstytowany, że słyszy mnie siedziba google. A więc GOOGLE better than MSN. Tak Yahoo też wam nie dorównuje... Słuchajcie... mam taką stronę.... mmm.... może jakieś vouchery do adsense? :good::D :D

Case study jak pozyskać więcej leadów

mogliby wprowadzić głosowe zgłaszanie spamu, byłoby mniejwięcej jak tak jak w misiu -> "łubu dubu..." :P to mówiłem ja Jarząbek Wacław pozycjoner drugiej klasy.

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Nie nazwałbym tego "futurystycznym scenariuszem" ale czysto Orwellowską wizją świata. I wcale mnie nie pociesza, że przesyłane dane do bazy Googla byłyby analizowane jedynie przez ich algorytmy. Dlatego też mam opory przed używaniem Gmaila, pomimo jego genialnego interfejsu webowego. Może i jest dobry, może i doskonale radzi sobie ze spamem, ale wolę gdy moje prywatne informacje pozostają moimi i wciąż prywatnymi.

To i kilka innych zachowań Google zdecydowanie mi się nie podobają. Z każdym dniem co raz bardziej przestaję lubić tą firmę. Nie chcę tu wyjść na jakiegoś przeciwnika Google, ale jakiś czas temu na forum DP ktoś napisał "I am sure there is a couple of college kids in a garage somewhere working on the Google killer." i zupełnie niewiedzieć dlaczego strasznie popraiwło mi to humor. ;-)

globalnego spisku cd..

potajemnie dogadają się z producentami głośników do komputerów tak aby produkowali je w ten sposób, aby umożliwiały one także odbieranie dzwięku, więc będziemy nagrywani bez mikrofonów i naszej wiedzy :piwo:

ewentualnie pojawią się na rynku komputery marki google,

kolejny krok, kto powie coś złego na google i okaże się, że jest użytkownikem AdWords/Adsense to będzie mniał mniej korzystne warunki :rolleyes:

• 2 tygodnie później...

Aż się dziwię, że w Amerykanii, kraju w któym wszyscy są wręć obłędnie przywiązani do własności i prywatności, gdzie wedle zasady "My home is my castle" masz prawo ubić każdego kto wtargnie na twoją glebę ktokolwiek w ogóle dopuszcza taką możliwość...

Poza tym powstaje pytanie - niby w jaki sposób pominą te informacje, do których dostępu nie powinni mieć?? Skoro chcą tylko słuchać programów, jakie oglądasz to w jaki sposób filtrują je na miejscu, w Twoim komputerze? Jeżeli nie filtrują tego u Ciebie - oznacza to, że mają dostęp do całości danych. A co z danymi osobowymi, które pozyskają? Informacjami, które Ty chciałbyś uznać za poufne?? Czy jest tam opcja "nie nagrywaj jak rozmawiam z moją dziweczyną o kupnie nowego wibratora"?? fu*k. Nigdy nic do gógla nie miałem (no może poza niesłusznym zamknięciem mi konta w gógle i utratą 12k $ z tego tytułu) bo zawsze dawał nieźle zarobić ale to to już chyba przesada. Niedługo wpadną na pomysł, że wszczepią Ci między lewą a prawą półkulę chipa, który (oczywiście tylko gdy się zgodzisz - sic!) będzie serwował reklamy bezpośrednio na siatkówkę w zależności od nastroju.

Polska 2015:

Dziewcze Cię zdradziło. Wkurzony i zmartwiony siedzisz i zatapiasz smutki w kolejnej flaszcze wyborowej z czarnym koniem i.... jebut mikrohalucynacją... reklama Prozacu, najlepszej kliniki uzależnień alkoholowych i zaproszenie do moralizującej dyskusji na grupach dyskusyjnych pod tytułem "Zdradziła - i co dalej?" wszystko szyciutko i prościutko do twojej świadomości, podświadomości, nadświadomości i obokświadomości. No a przede wszystkim podczas Twojej nieświadomości.

Ja nie wiem kto im na to pojdzie

Ktoś na pewno.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Ciekawe jakie reklamy dopasują po analizie:

1. dzwięków tkz współżycie intymnego

i z przeciwleglego krańca

2. dzwięków tluczonych talerzy na głowie partnera

!!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe jakie reklamy dopasują po analizie:

1. dzwięków tkz współżycie intymnego

i z przeciwleglego krańca

reklama becikowego !!!

2. dzwięków tluczonych talerzy na głowie partnera

:P

reklamę arcoroca tudzieź kampanię bo zupa była za słona ? ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności