Skocz do zawartości

Stare, mocne domeny...

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bardzo dobre domeny kiedyś powyszukiwał krupek, stare z dobrym pr i dobrymi bl. niestety było to domeny irlandzkie, a spełnienie wymogów potrzebnych do ich rejestracji jest średnio osiągalne :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

z cenami moze byc roznie od 1zl za zbanowana domene do klikudziesieciu tysiecy - kiluset tysiecy :)

kiedys widzialem do sprzedania domene foki.pl za cos kolo 20k ( jesli ktos wie co na niej bylo, zdaje sobie sprawe, dlaczego byla tyle warta ).

Jesli chodzi o dobra domene pod zaplecze - wydaje mi sie, ze jeszcze pare tygodni temu zmiescilbys sie w 300-400zl, ale teraz, kiedy nastala era "adko-domen" pewnie bedziesz musial placic ponad 500 ;)

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

A co z domenami, które przez kilka lat były nieużywane. Przeterminowały się, odleżały swoje - dalej będą traktowane jako stare?

Np po 2min riserczu znalazłem domenę pl, na której był serwis w 97 i 98 :) Ale wtedy, to google jeszcze właściwie nie było :)

.

hmm zbanowane - czyli wylecialy z indeksu google, czyli dla nowej strony to nic innego jak strata podstron tak (zaindeksownaych)..

w sumie liczy sie PR i wiek tak? Wiec wiek zbanowanej tez jest liczony ;)

a moze mi ktos jeszce pod jakimi frazami szukac bo pod "domena" to sa same nowe doemy na sprzedarz

naughty.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności