Skocz do zawartości

IBC.pl

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

ja kupuję u nich tylko domeny. Nie narzekam, wszystko OK. osobiście mogliby dodać tylko zautomatyzowaną obsługę DNSów, gdyż teraz dnsy podaje sie mailem, ale i tak szybko odpowiadają.

co do hostingu, to znajomy u nich kupił (poprzednio nie wytrzymał nerwowo w linuxpl) i bardzo sobei chwali

ja kupuję u nich tylko domeny. Nie narzekam, wszystko OK. osobiście mogliby dodać tylko zautomatyzowaną obsługę DNSów, gdyż teraz dnsy podaje sie mailem, ale i tak szybko odpowiadają.

co do hostingu, to znajomy u nich kupił (poprzednio nie wytrzymał nerwowo w linuxpl) i bardzo sobei chwali

Swojego czasu zamknęli mi konto z napisem, że złamałem regulamin, czyli robiłem coś brzydkiego. Oczywiście maila w tej sprawie wcześniej nie dostałem, dowiedziałem się próbując wejść na swoją stronę. Po interwerncji dowiedziałem się, że mnie wykopują - nie na chwilę ale na zawsze za.... za to że ktoś z internetu wget'em lub czymś podobnym zbyt agresywnie pobierał moją stronę ;):) ponoć to już któryś raz więc się wurzyli ;) Przy tym bardzo niemiła (to bardzo delikatne określenie) obsługa. Jak coś się wali to telefony ściągają z widełek. Tak to wygląda z mojej strony.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

A ja mam u nich serwer od lutego bodajże i moje zdanie o nich jest zupełnie inne:

1) Gość od callcenter jest OK - często to ja muszę szybciej zakończyć rozmowę, bo on by mi starał sie cos tłumaczyć i tłumaczyć , widać, że go to bawi, że ma taką pracę

2) Zero padów, zero zwisów - drażni mnie tylko dodawanie domen mailem, ale swój limit wykorzystałem z 3 miesiące temu więc temat zakończony. Zdarzyło się raz, że na maila odpowiadali 3 dni, ale potem zadzwonili i przeprosili.

3) Ogólnie jestem z nich bardzo zadowlony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności