Skocz do zawartości

Pozycjonowanie filmiku YouTube

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że tematy już były, lecz nic aktualnego nie znalazłem co rozwiało by me wątpliwości.

Opiszę sytuację tak: chciałbym wbić filmik z youtube w google na frazę średnią w trudności, mógłbym teoretycznie na tę frazę zrobić zapleczówkę i spróbować ją wbić, pomyślałem jednak, że dobre video może przynieść mi lepszy efekt jeśli chodzi o konwersje, lecz pozostaje problem wypozycjonowania owego filmiku. Sytuacja jest taka, że pod tą frazą na ten moment filmik z yt jest dopiero w top 30, lecz jest on słabo zoptymalizowany.

Moje pytania:

1. Czy wystarczy dobra optymalizacja + linkowanie podobne jak dla strony internetowej, a mam duże szanse na wbicie filmiku w topy?

2. Czy zabiegi w stylu ;łapek w górę' z allegro itp. mogą coś w tym pomóc, czy raczej ze względu na generowany sztuczny ruch, który wyświetla bardzo krótko mój filmik może to raczej zaszkodzić..?

3. Czy lepiej zrobić wartościową zapleczówkę i ją wbijać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności