Skocz do zawartości

[Zlecę] Prowadzenie linkbuildingu sklepu

pchel

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z brakiem czasu, szukam osoby lub firmy (najlepiej jednosobowa DG), mającej doświadczenie w skutecznym pozycjonowaniu sklepów internetowych. Sklep niszowy (postawiony na Prestashop).
Interesują mnie wyłączenie techniki "White SEO" o ile tak można o tym pisać... ;)
Budowanie profili linków w oparciu o blogi influencerów, budowanie jakościowych stron zapelczowych, marketing szeptany itp.
Zlecenie dotyczy opracowanie strategii, a potem jej realizacja.
Nie intereuje mnie czy sam wykonasz pracę (pisanie art., nawiązywanie wpsółpracy z blegerami, stawianie stron zapleczowych, pisanie postów), czy też będziesz zlecać to np. w whitepress, linkouse czy innych sklepach SEO).

google.pl:
fraza 1 - 266 tyś wyników
fraza 2 - 328 tyś wyników
fraza 3 - 45 tyś wyników
fraza 4 - 85 tyś wyników
fraza 5 - 25 tyś wyników
fraza 6 - 30 tyś wyników
fraza 7 - 220 tyś wyników
fraza 8 - 1 mln wyników
fraza 9 - 150 tyś wyników
fraza 10 - 80 tyś wyników

Konkurencja można powiedzieć, że łatwa:
Czołówki mają 
TF: 4, CF: 21 (653 linki, 45 domen)
TF: 10, CF: 10 (167 linków, 21 domen)
TF: 13, CF: 28 (280 linków, 17 domen)

Oczekuję osiągnięcia przynajmniej połowy fraz TOP1 oraz pozostałych TOP3 w ciągu max 6 miesięcy co i tak uważam, że jest sporym czasem.

Jest to nowy sklep (w sieci od kilku miesięcy, jeszcze nie pozycjonowany - obecnie ma tylko kilka naturalnych linków) stoi na płatnym szablonie prestashop.

Proszę o podanie łącznej ceny za wykonaną pracę.
Po osiągnięciu pozycji - dalsza współpraca, ale wiadomo juz za mniejszą kwotę i prowadzenie już spokojniejszego linkowania.

W tym poście moje znajdziesz moje dodatkowe zapytanie odnośnie wykonania optymalizacji tego sklepu.

Proszę o ofertę na adres:

pchel@o2.pl

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności