Skocz do zawartości

Nowa oferta serwerów od AstroVM

AstroVM

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

@MaxPan mają podpięty e-mail pod tickety, bo jak wysłałem maila to się nowy ticket założył.

Odpowiedzi dalej brak, telefon nie odpowiada, usługi lolek dalej nie działają:(

Otrzymałem odpowiedź: "Usługa została zamknięta, a środki zwrócone."

Zupełnie bez powodu, nawet nie otrzymałem wcześniej informacji i nie zdążyłem przenieść kont mailowych i domen.

Na tym koncie faktycznie miałem te usługi od kilku lat i cena była nieco niższa, ale w takiej sytuacji proponuje się podwyższenie ceny, a nie zamyka konta.

Probuję się dogadać aby przywrócono w wyższej cenie, ale odpowiedzi znów brak :(

Sprawę próbuję wyjaśnić od 17 kwietnia. 

21 kwietnia otrzymałem odpowiedź "Witam, wyjaśniam sprawę."

Mamy 27 kwietnia i dalej cisza.

Trochę mało profesjonalne zachowanie firmy. Usuwa hosting z wieloma mailami bez żadnej informacji. A support tak wyjaśnia sprawę, że trwa to już 10 dni.

Może ktoś polecić jakąś inną seopocztę?

Mam konto PRO w seo poczcie od 03.2017 i wszytko działa, nikt nic nie usuwał. Po prostu zrezygnowali z tych tanich pakietów po 10 zł, i wszytko. Zamiast bić pianę kup pakiet pro i korzystaj lub rób pocztę na swoim VPS, co w zasadzie na to samo wyjdzie + za abuse mogą wywalić na tanich VPSach bez bullet.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności