Skocz do zawartości

[Wykonam] Skuteczne pozycjonowanie bez okresu wypowiedzenia

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywam się Michał Kuciński i od przeszło siedmiu lat zajmuję się pozycjonowaniem stron internetowych. Mam doświadczenie przy pozycjonowaniu i optymalizacji zarówno dużych serwisów informacyjnych jak i niewielkich stron-wizytówek.

Na przestrzeni ostatnich kilku lat miałem przyjemność pozycjonować i optymalizować z dużymi sukcesami setki stron internetowych.

Jestem zwolennikiem przejrzystej, zrozumiałej dla klienta współpracy. Nie zasłaniam się „know-how”, każde działanie jest raportowane w sposób wygodny dla klienta.

Zalety współpracy:
- bezpośredni kontakt ze specjalistą
- przejrzyste raporty prac – opis podjętych działań, spodziewane efekty podjętych działań, podsumowanie miesiąca, dane analityczne wraz z komentarzem
- określony cel współpracy – zwiększenie ilości maili/telefonów/sprzedaży danego produktu
- współpraca oparta o wzajemnym zaufaniu, bez wiążących umów terminowych czy długich okresów wypowiedzenia

Moja oferta jest skierowana do małych i średnich firm prowadzących sprzedaż usług/produktów za pomocą strony internetowej. Oferuję wysoki standard usługi.

Dane kontaktowe:
Mail: seo@seogrizzly.pl
Telefon: 669159437

SEOGrizzly Michał Kuciński
NIP: 7272771442
REGON: 101438416
ul. Wapienna 49/51/15
91-087 Łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności