Skocz do zawartości

google addwords - początkujący

kisieleq

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrałem formę płatności "Przedpłata (pre-pay)" czyli przelew bankowy, na reklame chcę przeznaczyć 70 zł

więc w zakładce dokonaj płatności ile mam wpisać jeśli w budżecie przeznaczyłem 70 zł a trzeba przecież doliczyć jeszcze kwotę aktywacyjną 20 zł, i co to jest to minimum 40 zł?? Jeszcze jedna kwestia, czy taki przelew można wysłać na poczcie??

• 4 tygodnie później...

Jeżeli nie nie poinformujesz Google, że kupujesz linki w celach biznesowych, doliczą Ci swój Irlandzki VAT ;) Sądząc po dacie Twojego zapytania, przelew chyba juz doszedł. Jeżeli szedł dłużej jak 21 dni roboczych, daj znać - będziesz Bohaterem.

mi właśnei doliczyli Irlandzki VAT :/ a jakbym napisał, że w celach biznesowych to by nei doliczyli ? da sieto gdzieś zmienić ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności