Skocz do zawartości

rozszerzenie .info - who is?

Delux77

Rekomendowane odpowiedzi

dziwne, whois.domaintools.com pokazuje mi to że jest wolna więc przycisnąłem  że chcę kupić i pojawiło się że jest zajęta. Domena na 100% zajęta, ale nic na niej nie ma. Może ktoś zna inną stronę do sprawdzenia kiedy domena zarejestrowana?

regulamin

• 3 tygodnie później...

niestety już drugi dzień próbuję i pojawia się "Sorry, but the Registry or Registrar WHOIS Server responded with a rate limit message due to high query volumes or has closed the connection without a response. Please try your request again later.". Szukałem też na innych stronach ale na niektórych pojawia się też informacje że nie można sprwdzać domen poniżej 3 liter a ja chcę sprawdzić dwuliterówkę.

regulamin

standardowe  polecenie  whois pod linuxem podaje daty:

Updated Date: data aktualizacji
Creation Date: data krealiza
Registry Expiry Date: data wygaśnięcia

@Delux77  pokazuje że 2 literowe nazwy nie mogą być rejestrowane dlatego ich nie sprawdza.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dnia 7.06.2017 o 14:54, jimmi napisał:

pokazuje że 2 literowe nazwy nie mogą być rejestrowane dlatego ich nie sprawdza

Teoretycznie 2 literowe domeny . info zostały uwolnione do rejestracji ale...rejestracja odbywa się poprzez aukcję. 

Można spróbować sprawdzić na https://whois.afilias.net/

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności