brn Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam, mam problem z programem iMacros. Wyskakuje mi taki błąd: RuntimeError: element A specified by TXT:Wyloguj was not found, line: 61 Dodam jeszcze, że raz jest to linia 61, a raz jest to linia 41 lub 36. Mówimy tutaj o tym samym pliku, tylko jak się wykona powtórne polecenie. Na innych serwisach jest ok. Jakieś rady?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Prawdopodobnie zle identyfikujesz link jakis daj HTM zamiasy TXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wszystko robię ok, tylko coś jest z programem. Czy jest jakaś inna alternatywa dla tego programu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jest płatny Zennoposter, jest darmowy Browser Automation Studio. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 RuntimeError: element A specified by TXT:Wyloguj was not found, line: 61 Próbujesz szukać przycisku do wylogowania? A na pewno się zalogowałeś? CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Tak, jestem na pewno zalogowany. Tylko czemu wyskakuje błąd w różnych liniach, raz jest to linia 61, a raz jest to linia 10 lub inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Nie oczekuj że ktoś odpowie jak nie rzuciłeś kodem jeszcze. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Problem rozwiązany, Dodałem WAIT SECONDS=3 przed TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Wyloguj i wszystko działa. Widocznie po zalogowaniu nie zawsze zdążyło się załadować html i dlatego powstawał błąd w różnych liniach. Jest to rozwiązanie dla friko.pl jeśli ktoś by szukał rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.