Skocz do zawartości

Czy mogę wykorzystać ten kupon?

ands

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam następujący dylemat. Na jakieś stare konto google bez adwords dostałem kupon na reklamę 375zł jeżeli wydam 375 zł.

Problem w tym że to stare porzucone konto, zaś na nowszym, właściwym koncie google (gmail, gwt, adwords, analytics) nic takiego nie dostałem. Minęło już dawno 14 dni na właściwym koncie więc nie mogę skorzystać z promocji.

Czy mogę założyć nowe konto AdWords i na nim wykorzystać kod kuponu dla strony która jeszcze nie była w adwords nigdy?

Chcę tylko zrobić pierwszą testową kampanię aby ocenić skuteczność.

Jeżeli tak to czy mogę na to nowe konto adwords podpiąć tę stronę z innego konta google? 

Musisz sprawdzić warunki kuponu, z tego co wiem, to działa on tylko na koncie na jakim został przypisany. Chyba że to kupon na start ale dawniej takie nosiły nominał 200zł i tyczyły się osób które startują.

Szkółka sadzonek winogron w Dolinie Prądnika, sprzedaż sadzonek winorośli.  |  Przewodnik po Ojcowie: Strona o Ojcowskim Parku Narodowym  

Wejdź sobie w link poniżej, wpisz maila i otrzymasz darmowy kupon na 200 zł jeżeli wydasz 100 zł.

Opcja ta działa tylko na nowych kontach, tzn. na takich na których nie była jeszcze żadna kampania aktywowana.

https://www.google.pl/adwords/?channel=gdn-ef&subid=pl-pl-aw-coupons-redir-16

Kiedyś wstawię tu link..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności