Skocz do zawartości

Gdzie znaleźć marketingowca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nam stronę która zarabia na mnie pieniądze, lecz z dnia na dzień konkurencja jest coraz większa. W związku z tym, szukam osoby która pomoże odpowiednio zmodyfikować stronę, dobrać kolory, poprowadzi odpowiednie kampanię w social media, oczywiście proszę tego nie mylić z grafikiem, polega to na tym że marketingowiec mówi co i jak, natomiast grafik robi wedle jego wytycznych. Wszystko po to, żeby po wejściu na stronę ludzie czuli się dobrze i w przyszłości korzystali z mojej strony, a nie konkurencji. Znacie kogoś godnego polecenie. Interesują mnie tylko poważne oferty ludzi, który zajmują się tym zawodowo.

Na oferi nie znalazłem nic ciekawego. Może znacie jakieś zagraniczne serwisy tego typu, bądź po prostu kogoś z kim wspolpracowaliscie.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności