Skocz do zawartości

Jak mam zrozumieć onet.pl

Gucci

Rekomendowane odpowiedzi

nie chodzi o to czy zacofani czy nie...w googlu też jestem w czołówce...mam pół na pół wejść... wiem, że i w wp jest pani i w onecie... którzy ręcznie sterują wynikami... ich pazerność na kasę mnie powala... doświadczyłem tego bo zbanowali mi jedną stronę... ale chcę powiedzieć własnie dlatego... że jestem wysoko w googlach. nie znaczy że z onetu nie mam wejść...

witaj jak masz i możesz to daj mi namiar na tą panią w onecie chętnie ja przetestuje.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja ostatnio stwiedziłem iz 2 moje strony nagle znalazly sie w onecie na 11 i 14 pozycji.

nie mam do nich boksów nie były dodawane do katalogu onet a jednak tam sie znalazły. Ciekawostka ;)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Dziadostwo i ręczna manipulacja wynikami w Onecie przekracza wszelkie granice. Kilka tygodni temu dostałem od nich maila z propozycją umieszczenia w moim katalogu ich boksów reklamowych. Ponieważ mam już Googlowskie, więc nie odpowiedziałem im. Za to oni "odpowiedzieli" - usunęli zupełnie moją stronę (a była na wysokiej pozycji) z indeksu onetu. Ja się tym nie przejmuję i tak mi to niewiele dawało, ale świadczy to o ich "obiektywności".

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Mnie zastanawia tylko jedno. Czy takie rzeczy nie kwalifikują się czasem do postępowania karnego? Dzisiaj wszyscy już wiedzą, że internet to biznes, a ręczne manipulacje w wynikach to "wręczanie" klientów jednym a zabieranie innym.

Moje doświadczenia z Netsprintem wykazały, że pozycję załatwić można sobie za pomocą jednego e-maila (patrz: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=25073 ). Za Onet.pl nigdy się nie brałem, bo wystarczą mi wypowiedzi innych.

na szczęście nie mamy jeszcze sterowanych przez państwo wyszkukiwarek, wg zasady 'wszystkim na dole po równo', a na górze jak zwykle... ale kto wie :)

jak w sejmie uznają, że wyszukiwarki internetowe mają zasadniczy wpływ na funkcjonowanie państwa to będzie trzeba to poregulować trochę ;)

puki co, algorytm pt. nasz klinet jest wyżej, jest jak najbardziej w porządku, każdy może sobie swój opracować jaki chce... pytanie, jak długo tak pociągnie, czy ktoś będzie chciał z tego korzystać...

Panowie ja doprawdy nie rozumiem o co Wam chodzi ?? Przecież onet wziął się po prostu za SEO ! i teraz klient, który więcej zapłaci jest u nich wyżej :rotfl:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności