Skocz do zawartości

Opinie Google Moja Firma

LatajaceKrzesloZaglady

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Co myślicie o wymianie opinii na Google Moja Firma? Na zagranicznych forach zauważyłem, że coraz więcej osób płaci za te opinie nawet po 10$ z tym, że opinia musi być z danej lokalizacji. Według mnie im więcej opinii pozytywnych tym wyższa pozycja w mapkach. Tutaj moglibyśmy zrobić to za darmo. Ktoś chętny?

Ważne jest to, żeby nie były to konta dopiero założone. Najlepiej konta, które mają ponad pół roku

Dnia 25 maja 2017 o 11:17, LatajaceKrzesloZaglady napisał:

Ważne jest to, żeby nie były to konta dopiero założone. Najlepiej konta, które mają ponad pół roku

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up ah so !

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności