Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 kilka ważnych pytań

Myszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Przekierowanie 301 nie jest takie trudne, gotowych formułek to chyba z 1000 tu znajdziesz.Jednak ja również jestem zdania że jak tydzień siedziałeś i nic z tego, lepiej to zlecić i mieć z głowy.Przynajmniej ja tak robię i nie tracę czasu niepotrzebnie.

A Ty już zaczynasz trochę tonem pretensjonalnym pisać.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

W dniu 26.05.2017 o 17:04, wojtekk napisał(a):

Może zamknij inne działy, zostaw tylko ogłoszena/zlecenia. Niby moderator a nigdy nie pomoże(chyba, że za refa) a ciągle odsyła do ogłoszeń - żenada. -->tutaj przypomnienie czym jest i do czego służy forum dyskusyjne.

Kasa to nie wszystko....:D

Rozwiń  

Szukam tylko pomocy a jak narazie tracę czas z dwoma napinaczami...

Krok nr.1 na gózre przycisk regulamin, zresztą go zaakceptowałeś rejestrując konto...........

9) Posiadanie wielu kont na forum nie jest mile widziane, czyli zabronione. Konta takie będą banowane. Jak i przyszłe konta byłego forumowicza.

p.s i kto jest "cwaniakiem"?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności