Skocz do zawartości

jak wypozycjonować w 1 dzień ?

Rekomendowane odpowiedzi

siekma

mam do was pytanko:

Jak wypozycjonować www w 1 dzień ?

przeglądając rózne strony w scieci znajduje oferty: wypozycjonuje stornę w google wp onet za 30 zł to wszystko w ciagu 24 godzi, !, no i inne tym podobne

czy to jest możliwe że w 24 godziny wypozycjonuje ktosstornę i to jeszcze za 30 zł ?

i jak to można dokonać samemu ?

pozdrawiam Vegoo

Odpowiem bardzo konkretnie, i tak i nie.

zależy co rozumiesz przez wypozycjonowanie

Jeżeli mówisz o zanlezieniu się pierwszej dziesiątce w ciągu jednego dnia jest to niemożliwe, poniewaz czas indeksacji stron w wielu serwisach trwa bardzo długo i przekracza 24 h

Jeżeli zaś chodzio zaistnienie na pierwszej stronie można to zrobić w jeden dzień wykupując link sponsorowany lub boksy...

i to tak na prawde wszystko

I nalezało by podać informację że dla słowa gzimzi

Można wypozycjonować a 24 godziny jak robot odwiedzi naszą stronę i zindexuje

A Pozycjonowanie normalne to cięzka robota .

Tu niema cudów cudy są u wróżki 8)

temat rzeka ale po co pisać jak niewart czasu

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Owszem, da się.

1. warunkiem koniecznym jednak jast unikalne słowo kluczowe

2. kupujesz boks reklamowy za powiecmy 10zł

i już.

Sprostowanie(z mojej strony też) oba punkty nie mają nic doczynienia z Pozycjonowaniem

2)Boks to nie pozycjonowanie tylko kupiona reklama.

1)Unikalne słowo kluczowe to też nie pozcyjonowanie poprostu robot to zindexuje i jesteś

:) :mrgreen:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

2)Boks to nie pozycjonowanie tylko kupiona reklama.

Jesteś pewien, że boks nie ma wpływu na pozycję??

Jeśli jesteś na 1-wszym miejscu w wyszukiwarce, to box się nie pojawia (dotyczy onetu).

To dowód na wzajemne powiązanie tych rzeczy. Może te powiązania są głębsze??

Hmm...

Jeśli jesteś na 1-wszym miejscu w wyszukiwarce, to box się nie pojawia (dotyczy onetu).  

To dowód na wzajemne powiązanie tych rzeczy. Może te powiązania są głębsze??  

Hmm...

Co do Onetu i ich boksow to nie wiem. Ale w google na pewno nie ma powiazania - jak masz AdWords i w koncu jestes 1 to masz i 1 miejsce i boks reklamowy:)

Gość Anonymous

moim zdaniem jest to możliwe, a nawet bardzo łatwe. stronę można bardzo szybko wypozycjonować. wystarczy odpowiednia ilość linków umieszczonych jednocześnie na stronie, która na kilkanaście godzin przed updatem odwiedzi robocik. czas może przekroczyć 24h, ale nie o to tu chodzi. do tego strona z odpowiednim title i contentem i wszystko gra. przy pierwszym pojawieniu się w indeksie strona jest wysoko.

oczywiście mowa o Google. reszta to po miesiący może cie dodać albo i nie

Gość Anonymous

moim zdaniem jest to możliwe, a nawet bardzo łatwe. stronę można bardzo szybko wypozycjonować. wystarczy odpowiednia ilość linków umieszczonych jednocześnie na stronie, która na kilkanaście godzin przed updatem odwiedzi robocik. czas może przekroczyć 24h, ale nie o to tu chodzi. do tego strona z odpowiednim title i contentem i wszystko gra. przy pierwszym pojawieniu się w indeksie strona jest wysoko.

oczywiście mowa o Google. reszta to po miesiący może cie dodać albo i nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności