Skocz do zawartości

Kubica na podium!

sq-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kimas będzie jeszcze płakał że przeszedł do ferrari (Mika doradzał mu żeby zostaw w maku), Hakkinen miał więcej problemów z silnikiem, a i tak był mistrzem świata. Problemy merca z silnikami są wnerwiające, ale taki to sport, jak było wszystko ok, to ferrari za pośrednictwem FIA(t), zabroniła stosować w silnikach merca pewne składniki i robotę nad silnikiem zaczynali na nowo.

GEGE pisałem o tym że dla mnie to największa nagroda, ale widać niektórym potrzebne są imienne podziękowania.

adek napisał(a):

wynik super, chłopak przecież dopiero zaczyna profesjonalną karierę. Ktoś kiedyś powiedział że Kubica na ferrari byłby Bogiem

Adek

Rober jeżdzi od 5 roku życia, więc nie zaczyna kariery tylko jest to naturalny etap jego kariery.

Pamiętam jakies 10 lat temu była rozmowa z jego ojcem w TV i już wtedy mały Robercik mówił,

że marzy jeżdzić w F1.

Choćby tylko dlatego podziwiam go za wtrwałość, pracę i konsekwencje.

W sumie z takimi cechami byłby dobrym w pozycjonowaniu :rolleyes:

Chyba prawdziwe sa slowa ktore wyczytalem w jednej z gazet:

"...Czy ruszy za nim 100 czy 1.000 osób bedzie jezdzil tak samo dobrze. Teraz to my potrzebujemy Kubicy, a nie on nas"

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

kadzielawski napisał(a):
Pamiętam jakies 10 lat temu była rozmowa z jego ojcem w TV i już wtedy mały Robercik mówił, że marzy jeżdzić w F1.
W tym czasie już podpisał pierwszy kontrakt i startował na kartingach we włoszech.

Ale czasem jego marzenia kierowały się w kierunku rajdów samochodowych. Zrobiłem mu nawet fotki jak jechał jako zerówka na rajdzie Wawelskim.

https://www.nstt.pl/system/fotka.php?nr=1&a...mg=100B2473.jpg

https://www.nstt.pl/system/fotka.php?nr=60&...mg=100B3560.jpg

.

Jego wywiad z Rzeczpospolita się nazywał " Krew z benzyną"... Zuch - chłopak!

"Kiedy miałem 12 lat, pojechałem z mamą na Hungaroring, na Grand PrixWęgier...." i t.d.

Problem w tym, że Rzeczpospolita prosi za wejscie do swojego archiwóm kase:(

Cytat
archiwóm

Nie dziwię się dlaczego Erbit zrezygnował.. :/

A tak to przypomniała mi się kariera Schumachera, zaczynał od 4roku życia na gokartach, a teraz w pięknym stylu odchodzi. Takiej a nawet lepszej kariery życzmy Kubicy, dzięki temu wzrośnie zaintersowanie Formułą 1, bo skoki się już powoli zaczynają nudzić, a piłka... szkoda gadać.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności