Skocz do zawartości

Sygnatura mailowa

AEZEET

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przeczytałem ostatnio na temat sygnatur i linków w niej zawartych. Podobno dobrze wpływają na pozycjonowanie strony. Oczywiście nie myślę tu o tym że jest to główny filar pozycjonowania, ale taki mały dodatek który pozytywnie wpływa. Jako że jestem niedoświadczony to czy ktoś mógłby mi podrzucić jakiś w miarę sprawdzony sposób na stworzenie sygnatury graficznej. Bawiłem się dzisiaj html-em, może nie jest perfekcyjna ale udało mi się ją zrobić problem jednak polega w tym że jako html w przeglądarkach wygląda dobrze jednak gdy wrzucam ją już do thunderbirda to mi ją rozwala komórki mają ustawione height="32px" ale w rzeczywistości wybija je na ok. 50px każdą, przez co nie wygląda to dobrze. Jakaś małą pomoc ewentualnie porada co zrobić lub jakim programem innym mógłbym to zrobić.

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

sygnaturka w emailach nie ma żadnego wpływu na pozycjonowanie,

A jak zrobisz  sobie sygnaturkę w html to wrzuć ją np. tutaj https://templates.mailchimp.com/resources/inline-css/ pozmienią html na taki, który dobrze czytają programy  pocztowe

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dzięki za porady ale tak program w sumie się nie przydał za bardzo thunderbird automatycznie konwertuje html do przyjaznego dla poczty. Co do pozycjonowania raczej myślałem o tym, że gdy mamy pocztę prywatną i nie piszemy tylko z klientami to zawsze paru dodatkowych osób bez nachalnego proszenia może wejść na twoja stronę. Fakt że roboty tego nie znajdą ale użytkownik realny też jest dobrym narzędziem do pozycjonowania :) a kto wie może podzieli się nim dalej :)

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności