Skocz do zawartości

Problem z banerami we flashu

zizou15

Rekomendowane odpowiedzi

Na mojej stronce https://oigr.pl/index.php mam 2 banery. Na samej górze i mniej więcej po środku(takie menu we flashu).

Problem polega na tym, że w firefoxie widać górny baner a środkowy się nie wyświetla a IE odwrotnie, tzn. widać środkowy za to górny się nie wyświetla.

Przypuszczam, że mam gdzieś błąd w kodzie(strona robiona w mambo ale jakby co to przerobie kod)

Sprawdzałem to na 3 różnych komuterach i wszedzie jest taka sytuacja.

Proszę o jakąś podpowiedź gdzie jest błąd , z góry dzieki:)

Skuteczne pozycjonowanie stron www: M40.pl - Agencja interaktywna specjalizująca się w pozycjonowaniu stron internetowych.

Zawsze wstawiam plik swf w taki sposob:

<object type ="application/x-shockwave-flash" data="plik.swf"

width="975" height="139">.

<param name="movie" value="plik.swf" />.

</object>

Poza tym BŁĘDY

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności