Skocz do zawartości

Dlaczego Google dodaje "Opel" do tytułów wpisów w wyszukiwarce

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Google chce dodawać frazę "Opel" do title i tak też będzie robić. Jeśli chcesz to zmienić musisz zasugerować coś innego. Przykład:

opel24.com/opel_porady_prawo/

Tutaj masz do title dodane "Serwis motoryzacyjny OPEL24" i Google ładnie do czyta w indeksie.

opel24.com/alcolock_blokada_alkoholowa/

Tutaj w title nic nie dodałeś, więc Google gratisowo daje Ci "Opel".

Ogarnij sobie meta tagi na podstronach - szybko zrobisz to YOAST'em i zgłoś do indeksu.

12 godzin temu, Rockstar napisał:

opel24.com/alcolock_blokada_alkoholowa/

Tutaj w title nic nie dodałeś, więc Google gratisowo daje Ci "Opel".

Ogarnij sobie meta tagi na podstronach - szybko zrobisz to YOAST'em i zgłoś do indeksu.

Edytowano 12 godzin temu przez Ro

No właśnie jeśli chodzi o title to są one dodawane każdorazowo we wpisach i w powyższym wpisie też jest dodany i też zaindeksowało.

W ustawieniach WP sprawdzałeś tak jak pisałem tej nazwy?

Zmień wtyczkę na all seo one, zobacz za kilka dni czy będzie to słowo.

Skonfiguruj ogólne ustawienia wtyczki, bedzię ok

1 godzinę temu, abcseo.pl napisał:

W ustawieniach WP sprawdzałeś tak jak pisałem tej nazwy?

Zmień wtyczkę na all seo one, zobacz za kilka dni czy będzie to słowo.

Skonfiguruj ogólne ustawienia wtyczki, bedzię ok

Sprawdziłem niestety tam wszystko jest ok. Pousuwałem z ustawień kategorii frazę opel z uproszczonej nazwy. Czy jak usunę wtyczkę Yoast Seo utracę wszystkie opisy i tytuły, które tworze w każdym wpisie w tej wtyczce ?

Gdyż czasami tytuł wpisu jest inny niż w ustawieniach tytułu w Yoast SEO, ze względu na to że w Yoascie skracam by cały się indeksował

Mogą być jakieś roszady ale za kilka dni wtyczka all seo one przywróci to co było, ja ją instaluje u klientów wszystko śmiga jak trzeba, serpy zdobywa:)

• 1 rok później...

Usunąłem wtyczkę Yoast, wrzuciłem nową wtyczkę SEOPress, bez zaciągania danych z poprzedniej,  niestety w dalszym ciągu do zaindeksowanych nowych wpisów dodaje

Cytat

- Opel

Aczkolwiek nie wiem czemu nie wszystkie wpisy mają to dodane mimo, że są w tej samej kategorii

https://www.google.pl/search?q=site:opel24.com+-site:forum.opel24.com&source=lnt&tbs=qdr:w&sa=X&ved=0ahUKEwiw59jbw4_fAhWIAhAIHYh3DfkQpwUIJQ&biw=1366&bih=626

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności