Skocz do zawartości

Opinie na temat linkmanagment

AEZEET

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj znalazłem stronę, która nazywa się linkmanagment. Można tam wykupić linki na niektórych stronach z dobrym page Rankingiem. Uważacie że coś takiego jest korzystne,czy nie no i czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat tej domeny ?

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

A co to jest ten dobry page ranking?

Korzystne to pewnie jest - wszak ktoś po to stworzył ten serwis, żeby zarabiać na takich jak Ty.

Co do samej domeny, mam bardzo dobrą opinię (bazując tylko na who.is), od dawna aktywna, na długo opłacona.. wzbudza jakieś zaufanie

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

17 minut temu, odys napisał:

Korzystne to pewnie jest - wszak ktoś po to stworzył ten serwis, żeby zarabiać na takich jak Ty.

WIem że jestem młody i dopiero się uczę dlatego pytam. Pytam bo się nie znam a chcę się rozwijać w tym kierunku. Szukam różnych rozwiązań by porównać. Sam jestem kiepski w te klocki a budżet firmy jest w dużej mierze ograniczony. Szukam sposobu aby coś zaczęło się dziać. 

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

Chytry dwa razy traci. Jeżeli nie macie dużego budżetu na SEO, to nie stać Was na oszczędzanie na wartościowych linkach, bo jeżeli nabroisz, to będzie jeszcze gorzej. Testy różnych usług, narzędzi, sposobów etc. wykonujemy na domenach testowych, nigdy na domenie docelowej. Jedynie te techniki, które przynoszą pozytywne rezultaty stosujemy dla domeny docelowej.

Jak masz mały budżet to IMO kupuj linki, po których mogą przyjść potencjalni klienci. Może się to bardziej opłacić.

Portale ogłoszeniowe są dobrym miejscem, można linki zostawić a klient też się znajdzie.

Serwisu nie oceniam bo mogę zrobić to samo co @odys

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

linki na stronach z wysokim PR to lep dla jeleni, od dawna nie aktualizuje się tego czynnika, nie mówię że te linki nic nie dają ale kwestia ceny/skuteczność.

Z niskim budżetem musisz zdobywać linki samemu, sprawdzić linki konkurencji, innych branz i próbować tam dodać, ewentualnie kupić jakiś automat, stworzyć zaplecze na jakiś darmówkach, podlinkować .... 

Jak nie masz kasy na seo, to musisz po prostu włożyć więcej pracy.

3 godziny temu, Arkaszka napisał:

Z niskim budżetem musisz zdobywać linki samemu, sprawdzić linki konkurencji, innych branz i próbować tam dodać, ewentualnie kupić jakiś automat

Rozumiem w takim razie kolejne pytanie brzmi jak sprawdzić linki konkurencji czy zwykły https://www.backlinkwatch.com/ wystarczy w tym celu czy jednak lepiej pokusić się na jakieś lepsze oprogramowanie.

backlinkwatch.com/ ma słabe moce przerobowe, ale poszukaj listy tego typu softów, w sporej części są darmowe. 

W tej branży jak się nie ma miedzi, to sie długo przed kompem siedzi :)

O ile można coś radzić, zanim staniesz się królem korka, spróbuj pozycjonować się na frazy bardziej specjalistyczne np płyta korkowa 5mm, nie frazy ogólne typu korek

11 minut temu, ar4 napisał:

ak piszą o Page Ranku to już wprowadzają w błąd

NIe jestem pewien ale teraz TR się liczy Trust Rank czy coś w sumie nie wiem nie znam się :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności