Skocz do zawartości

Sklep z bielizną

fikusik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, prowadzę sklep internetowy z erotyką, który jest ciągle pozycjonowany i reklamowany w google i porównywarkach, ale efekty mnie nie zadowalają wystarczająco, ponieważ często się zdarza, że blokują mi reklamy albo nie mogę się reklamować na fb gdyż strona zawiera erotykę... Chciałbym poszerzyć asortyment o bieliznę i z stąd też moje pytanie czy wykorzystać już istniejący sklep i tam dołączyć bieliznę czy np. stworzyć subdomene bielizna.xyz.pl lub katalog .../bielizna i funkcjonowałoby to jako osobny sklep dzięki czemu może bym mógł reklamować się na fb, instagramie i wszędzie tam gdzie blokowali erotykę czy jednak będzie lepiej postawić nowy sklep na nowej domenie i zacząć zabawę na nowo. Za wszelkie rady dziękuję 

Zdecydowanie nowy sklep.  Bielizny też nie będziesz mógł wszędzie reklamować. Szczególnie bielizny tzw. odważnej. Algorytmy Google i FB wiedzą swoje a życie swoje. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 4 tygodnie później...

pozycjonowany i reklamowany w google

Posiadam bardzo dużo artykułów stworzonych z myślą o dziale "erotyka" w Seomatik.pl

Teksty typu: antykoncepcja, bielizna erotyczna, czasopisma dla dorosłych itd.

Jakbyś potrzebował linki to mogę stworzyć powiedzmy XX stron i dodać Twój odnośnik za opłacalną kwotę.

Ewentualnie dodać do SWL. Chyba tylko Seomatik obecnie przyjmuje erotyczne strony?!

...to tak odnośnie pozycjonowania. Przypomniałem sobie przy okazji o moich artykułach ^^

Jeżeli fundusze pozwolą to może dwie strony? Drugi taki "delikatniejszy". W pierwszym (ten co masz obecnie) dodać cały asortyment.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Chcesz "nagonić" odwiedzalność to odpal dział "ciekawostki erotyczne" trafione treści z tej tematyki ludzie "szerują" jak posrani ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

9 godzin temu, Beerbant napisał:

odpal dział "ciekawostki erotyczne"

@Beerbant się zna. Szczególnie na konfiguracji ciekawostki erotycznej z... różą w strategicznym miejscu :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nikoś , grabisz se :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności