Skocz do zawartości

Przycisk "Przejdź niżej..."

oktus

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Niestety nie odszukałem tu bezpośredniego wątku dotyczącego tematu, a także bezpośredniej odpowiedzi na pytanie w sieci.

Posiadam stronę opartą o Wordpress. Po wejściu na stronę główną ukazuje się okno ze zdjęciem w tle strony oraz dwoma przyciskami - "Przejdź do forum", do którego podlinkowałem forum dyskusyjne, a także przycisk "Przejdź niżej...", który ma na celu przeniesienie użytkownika do bloku niżej gdzie pojawiają się informacje o stronie, aktualności i odnośniki do podstron. W związku z tym chciałbym zadać pytanie - w jaki sposób mogę przypisać przyciskowi funkcję slidera, który przeniesie użytkownika do kolejnego bloku niżej?

Dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...

Trochę po czasie, ale odpiszę w temacie. Dzięki serdeczne za odpowiedź. Tak, chodziło o kotwicę. Przeczytałem post wrzucony przez Ciebie. To podsunęło mi myśl, żeby sprawdzić z poziomu panelu WP zawartość plików CSS jak nazywają się poszczególne sekcje. Doszedłem, że interesująca mnie sekcja ma nazwę "focus". Nie trzeba było więc w przypadku WP dodawać kodu, a po prostu wrzucić odnośnik https://twojastrona.pl#focus 

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności