Skocz do zawartości

Copywriter cena

AEZEET

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do was a mianowicie chciałbym dowiedzieć się ile mniej więcej copywriterzy biorą sobie za teksty jaka stawka za jaką ilość znaków oraz czy możecie polecić mi jakiegoś. Do napisania może być nawet ponad 100 artykułów. Z góry dzięki

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

15 minut temu, AEZEET napisał:

chciałbym dowiedzieć

Wiec się dowiaduj: https://www.forum.optymalizacja.com/forum/95-copywriting

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

2 godziny temu, AEZEET napisał:

ile mniej więcej copywriterzy biorą sobie za teksty

Ło Panie.  Biorą ile chcą,  kwestia ile Ty jesteś w stanie zapłacić.  Rozpiętość cenowa jest kolosalna. Nie zawsze wiedza i umiejętności idą w parze z ceną.  Narobiło się wszelkiej maści freelancerów i śmiesznych firemek.  Zależy co do czego potrzebujesz.  Możesz zatrudnić dziennikarza a możesz gimnazjalistę. Wybór należy do ciebie. 

46 minut temu, jimmi napisał:

w USA płacą nawet $100k

USA to stan umysłu tak jak Rosja.  

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dzięki wszystkim za świetne rady :D ale w sumie dowiedziałem się już czego chciałem także dziękuje raz jeszcze.
Co do tego iż przemowa może kosztować 100k$ to mam świadomość, chodziło mi jednak o zwykłe artykuły blogowe tematyczne. 

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności